IOTESA KIDS

CONCURS PENTRU PARTICIPANȚII LA CURSURILE DE PROGRAMARE PENTRU COPII IOTESA KIDS

iotesa kids a împlinit un an de activitate

Timpul zboară când îl petreci împreună cu persoane minunate!  După ce am petrecut un an întreg la cursurile de programare IOTESA KIDS împreună cu o mulțime de copii inteligenți, creativi și curioși, a venit timpul să îi răsplătim. 

De aceea, ne face o deosebită plăcere să vă invităm la CONCURS!

Perioada de desfășurare: 26.09.2020, ora 20:00 – 24.10.2020, ora 23:59

PREMIILE

Vom oferi 3 premii a câte 1 carte USBORNE Coding for beginners using Scratch în valoare de 75 lei fiecare. 

concurs programare pentru copii
concurs programare pentru copii

PARTICIPANȚI LA CONCURS

Se pot înscrie în concurs copiii care au participat la cel puțin o lecție de programare organizată de IOTESA KIDS, până la data încheierii concursului. Se iau în considerare atât lecțiile plătite cât și lecțiile demonstrative gratuite. 

Deoarece cursurile noastre se adresează unei categorii de vârstă căreia îi este interzis să dețină un cont de Facebook, participarea se va face prin intermediul contului de Facebook al unuia dintre părinți sau reprezentanți legali. 

Părintele sau reprezentantul legal al unui participant câștigător poate alege să facă cunoscut numele copilului doar în privat. 

MODALITATEA DE PARTICIPARE

1. Părintele sau reprezentantul legal al participantului apreciază 👍 pagina Iotesa Kids – Programare pentru copii cu contul propriu de Facebook

2. Părintele sau reprezentantul legal al participantului postează de pe același cont de facebook ca la punctul 1 pe pagina Iotesa Kids – Programare pentru copii o recenzie publică despre cursurile de programare la care acesta a participat. 

3. Părintele sau reprezentantul legal al participantului trimite un mesaj privat către pagina Iotesa Kids – Programare pentru copii prin care anunță numele copilului participant. Exemplu: ”Îl înscriu la concurs pe copilul Mihai Popescu, care a participat la lecțiile de programare/lecție demonstrativă Iotesa Kids la sediul afterschool-ului  XYZ!”

Am pregătit un videoclip în care explicăm pașii de urmat pentru a participa la concurs: https://youtu.be/Bw16t1qSRUs

DECLARAREA CÂȘTIGĂTORILOR

Participanții câștigători vor fi primii trei participanți ale căror recenzii au acumulat cele mai multe reacții pozitive (👍❤🥰😂😮) din partea oricăror utilizatori Facebook până la încheierea concursului. 

Se va lua în considerare o singură reacție per utilizator și recenzie. În cazul în care va exista egalitate, departajarea se va face cu ajutorul unei extrageri live pe random.org la o dată și oră anunțată în prealabil. 

În situația în care persoana al cărei cont de Facebook a postat recenzia declarată câștigătoare nu poate fi contactată sau nu poate dovedi în cel mult 7 zile calendaristice de la declararea câștigătorilor că este părinte sau reprezentant legal al unui copil care a participat la un curs de programare organizat de IOTESA KIDS, premiul se reportează către următorul participant în ordinea reacțiilor obținute de recenzia postată. 

Numele conturilor de facebook declarate câștigătoare vor fi postate pe pagina Iotesa Kids – Programare pentru copii .

clauze finale

Nu se admit recenzii sau mesaje care conțin injurii, limbaj sau imagini vulgare, discriminatoare sau calomnioase. Participanții care recurg la astfel de limbaj sau comportament vor fi descalificați.

Prin înscrierea la concurs participanții acceptă prezentul regulament în întregime și fără rezerve. 

Câștigătorii nu pot solicita contravaloarea în bani a premiului.

Nu se admit reclamații ulterioare.

ÎnscrieȚI copilul acum LA CURSUL DE PROGRAMARE IOTESA KIDS

Înscrierile la cursul de programare pentru copii se fac pe tot parcursul anului. Fiecare copil va parcurge totate modulele cursului începând cu modulele de inițiere pâna la modulele avansate în cadrul cărora își va dezvolta propriile aplicații și proiecte.

CONTACTAȚI-NE

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Alte modalități de a ne contacta:

Telefon: 0722-410565

E-mail: contact@iotesa.ro

contact iotesa kids