IOTESA KIDS

Cursuri ONLINE De Programare Pentru Copii

Folosind Scratch 3.0

cursuri pentru copii de programare calculatoare

Înscrieți copiii la cursurile noastre online de programare

DE CE CURSURI DE PROGRAMARE

Cunoștințele de programare deschid uși către un viitor de succes pentru copii. Dacă vor învăța programare acum, le va fi mult mai ușor să acceadă la cariere pline de satisfacții în anii care vin. 

Trăim într-o eră în care digitalizarea și automatizarea sunt prezente în orice domeniu al vieții, iar cunoștințele de programare pot face diferența dintre un simplu utilizator și un creator de tehnologie, indiferent de profesia pe care o vor urma.

DE CE CURSURI ONLINE

Cursurile noastre online de programare oferă o modalitate de învățare flexibilă, accesibilă și personalizabilă. Învățarea poate avea loc de oriunde, este nevoie doar de un dispozitiv (laptop, desktop sau tabletă cu tastatură) conectat la internet. În cadrul lecțiilor online, copiii vor putea interacționa cu instructorii și cu colegii de curs, vor urmări lecțiile transmise live, vor  și vor putea pune întrebări atunci când au nevoie de ajutor.  

CE VĂ PROPUNEM

Propunerea noastră pentru copii este o modalitate prietenoasă și captivantă prin care să înceapă să își dezvolte abilități importante precum gândirea analitică, logica algoritmică, rezolvarea problemelor și creativitatea prin programare.

CE OBȚINEM ÎMPREUNĂ

Vă invităm să faceți parte din această experiență pozitivă și amuzantă. Copiii au posibilitatea uimitoare de a conduce lumea de mâine, dar numai dacă le dăm instrumentele de care au nevoie.

Înscrieți-i la cursul de programare și pregătiți-vă să fiți surprinși de lucrurile fenomenale pe care le vor crea!

CĂT COSTĂ CURSURILE NOASTRE ONLINE

1 Ședință Online

Curs Programare pentru Copii
RON 50 1 Ședință Online
 • 1 ședință de 50 minute
 • Laptop individual
 • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
 • Posibilitate recuperare absențe

1 Lună Online

Curs Programare pentru Copii
RON 190 4 Ședințe Online
 • 4 ședințe a câte 50 minute
 • Laptop individual
 • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
 • Posibilitate recuperare absențe
Popular

2 Luni Online

Curs Programare pentru Copii
RON 360 8 Ședințe Online
 • 8 ședințe a câte 50 minute
 • Laptop individual
 • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
 • Posibilitate recuperare absențe

Ce facem la cursurile ONLINE de programare pentru copii

CURS ONLINE DE PROGRAMARE PENTRU COPII DE IOTESA KIDS - PROIECT SCRATCH X SI O - CREARE SCENA5
curs online programare copii
iotesakids

Curs online de programare pentru copii de Iotesa Kids – Proiect Scratch X SI O – Creare scena​

IOTESA Kids ofera curs online de programare pentru copii folosind Scratch 3.0. Cum cream o scena folosind limbajul de programare Scratch.
În cadrul primei sesiuni a acestui nou curs online de programare pentru copii susținută de IOTESA Kids vom începe un nou proiect. Acesta este un joc de gândire foarte îndrăgit și cunoscut copiilor de toate vârstele: X și 0

CITEȘTE TOT ARTICOLUL

Ce OFERIM CURSANȚILOR NOȘTRI

Limbaj de Programare Vizual

În cadrul cursului de programare se utilizează limbajul de programare Scratch 3.0, un limbaj vizual dezvoltat de Massachusetts Institute of Technology, care se bazează pe alăturarea unor blocuri predefinite sau configurabile pentru a crea cod. Proiectele rezultate sunt animații, prezentări, jocuri și altele.
În 2019, platforma Scratch a depășit 40 de milioane de proiecte create de utilizatorii săi din întreaga lume, Scratch 3.0 fiind disponibil în mai mult de 70 de limbi, inclusiv româna.

Grupe de maxim 10 copii

Vom pune mereu calitatea înaintea cantității. De aceea, grupele noastre sunt mici, între 7 și 10 copii. Astfel ne putem ocupa de fiecare copil în parte atât cât are nevoie pentru a asimila și consolida cunoștințele predate.
Încurajăm colaborarea între copii și spiritul de echipă, dar în același timp ne asigurăm că fiecare dintre ei obține valoare adăugată de la cursul nostru.

Feedback la cerere pentru părinți

Fiecare copil este unic și își urmează propriul traseu în dezvoltarea intelectuală. Ne dorim să facem o echipă bună cu părinții, pentru a îl ajuta pe copil să își descopere interesele, abilitățile și punctele forte, dar și să își depășească zona de confort. Astfel, răspundem pozitiv părinților care ne solicită întrevederi private pentru a discuta evoluția copilului.

Începând cu clasa pregătitoare

Limbajul de programare Scratch 3.0 este conceput astfel încât să fie rapid și ușor de folosit. Nu este nevoie să scrii cod, ci doar se alătură blocuri de cod predefinite sau configurabile și este astfel foarte ușor să păstrezi sintaxa corectă. De aceea, Scratch 3.0 este alegerea perfectă pentru a învăța programare, chiar din primul an de școală.

Ritm de predare și conținut adaptat fiecărui copil

În primele ședințe, toți copiii parcurg și învață elementele de bază. Ulterior, după familiarizarea cu limbajul și utilizarea platformei, complexitatea proiectelor va crește odată cu abilitățile copiilor. Fiecare dintre ei își va putea adapta sau crea propriile sale proiecte.

ȘEDINȚE LIVE PE INTERNET

Suntem și noi părinți și știm că timpul este prea important pentru a fi pierdut în trafic. De aceea vă dăm întâlnire online, oriunde s-ar afla copilul dumneavoastră. Astfel ajutăm și la distanțarea socială, acest rău necesar în perioada pandemiei COVID-19.

Înscrieri pe tot parcursul anului

În funcție de opțiunea fiecăruia și de locurile disponibile, înscrierea la curs este posibilă pe tot parcursul anului. În perioada vacanțelor școlare organizăm ateliere speciale, cu tematică variată.

Ce spun alți părinți despre noi

"Eu sunt în general rezervată în aprecieri, dar cursul acesta a fost OAU! De la fiecare întâlnire a venit cu un plus. FELICITĂRI!"
Simona, mama Sofiei (9 ani)
"Fiica mea așteaptă cu nerăbdare sa vă reîntâlnească! Mulțumim frumos!"
Nicu, tatal Dariei (7 ani)
"Este minunat ce ați făcut. Mulțumim tare mult pentru sprijin!"
Simona, mama lui Adrian (13 ani)
"Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut cu ei. Alex vă apreciază foarte mult. Vom spune prezent oricând cu drag."
Cristina, mama lui Alex (7 ani)
"Mulțumim pentru tot! Copiii abia așteaptă ședințele. Apreciem mult ceea ce faceți!"
Cristian, tatal lui Alice si Vlad (12, 8 ani)
"Fiul meu s-a bucurat foarte mult cand i-am dat vestea că va învăța programare!"
Larisa, mama lui Raul (7 ani)

CONTACTAȚI-NE

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Alte modalități de a ne contacta:

Telefon: 0722-410565

E-mail: contact@iotesa.ro

contact iotesa kids