IOTESA KIDS

LECȚIA DEMONSTRATIVĂ DE PROGRAMARE CU IOTESA KIDS LA EDES AFTER SCHOOL

PREGĂTIȚI PENTRU VENIREA TOAMNEI

Vrem sau nu, toamna se apropie cu pași repezi și, odată cu ea, începe și un nou an școlar. Săptămâna aceasta echipa Iotesa Kids a primit invitația să prezinte o lecție demonstrativă la sediul Edes After School, un after school care își dorește să se pregătească pe cât se poate de bine și din timp pentru tot ceea ce înseamnă reînceperea școlii.

Organizarea noului an școlar include și activitățile opționale precum cursul de programare Iotesa Kids.

De aceea, ne-am bucurat că am avut ocazia să le prezentăm copiilor ceea ce putem realiza împreună la cursul de programare, timp de o oră pe săptămână. 

întâlnirea cu copiii de la edes after school

La lecția demonstrativă am avut un grup mare de copii dornici să afle cât mai multe despre ce înseamnă programarea, cum programăm calculatoarele și la ce ne folosește să învățăm să programăm. Copiii au putut recunoaște exemple din viața de zi cu zi în care au folosit dispozitive la fabricarea cărora a fost necesară programarea.

Mai apoi, le-am arătat că programarea poate fi accesibilă și pentru ei, că ea nu înseamnă doar să umpli ecrane întregi de litere și cifre ciudate. Programarea pentru copii folosind Scratch înseamnă un mediu de lucru prietenos, cu personaje, decoruri și sunete atractive. Iar liniile de cod sunt înlocuite cu blocuri de cod colorate în funcție de categoria din care fac parte și ușor de identificat după forma lor. În Scratch nu pot exista erori de sintaxă, deoarece blocurile nu se pot conecta incorect.

ne-a plăcut unii de alții

Nouă ne-au plăcut copiii de la Edes After School deoarece au participat activ la ora demonstrativă, au pus întrebări interesante și pertinente, iar la final au demonstrat că au înțeles ceea ce am dorit noi să le transmitem. Lor le-a plăcut de noi deoarece le-am deschis drumul către o modalitate nouă și distractivă de învățare, care să le fie de folos indiferent de alegerile pe care le vor face ulterior în educație și carieră.

Și, fiindcă ne-am bucurat de sentimente reciproce, ne propunem să revenim la Edes After School după începerea școlii. 

înscrieri pentru o grupă nouă

Dacă și copilul dumneavoastră va frecventa Edes After School începând din toamna aceasta, contactați-ne pentru detalii și înscriere la cursul de programare Iotesa Kids. Formăm o grupă nouă, iar locurile sunt limitate, maxim 10 copii.

ÎnscrieȚI copilul acum LA CURSUL DE PROGRAMARE IOTESA KIDS

Înscrierile se fac pe tot parcursul anului. Fiecare copil va parcurge totate modulele cursului începând cu modulele de inițiere pâna la modulele avansate în cadrul cărora își va dezvolta propriile aplicații și proiecte.

TOATE LOCAȚIILE CURSULUI DE PROGRAMARE PENTRU COPII IOTESA KIDS

Daca locația de mai sus nu vă este la îndemână, vă invităm în oricare altă locație unde se desfășoară cursul de programare.

Lectie demonstrativa de programare cu IOTESA Kids la EDES After School Timisoara1
Lectie demonstrativa de programare cu IOTESA Kids la EDES After School Timisoara2
Lectie demonstrativa de programare cu IOTESA Kids la EDES After School Timisoara3
Lectie demonstrativa de programare cu IOTESA Kids la EDES After School Timisoara4

CONTACTAȚI-NE

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Alte modalități de a ne contacta:

Telefon: 0722-410565

E-mail: contact@iotesa.ro

contact iotesa kids