IOTESA KIDS

Curs de programare pentru copii Iotesa Kids la Das Kindernest Giroc

prima lecție la das kindernest

O mare parte dintre copiii prezenți la lecția demonstrativă foarte antrenantă pe care am susținut-o la începutul lunii iulie au decis să înceapă cursul de programare oferit de Iotesa Kids în noua locație parteneră Das Kindernest Giroc.

Am început o grupă nouă, de aceea am dedicat întreaga primă lecție acomodării cu mediul de lucru. Copiii s-au familiarizat în primul rând cu noi, apoi cu aparatura folosită, cu platforma Scratch și accesarea ei ca utilizator înregistrat. 

cum ne cunoaștem unii pe alții

Așa cum ne place să credem că ar trebui să facă orice profesor bun, la prima întâlnire cu copiii ne dorim să facem cunoștință, să creăm o legătură durabilă cu ei, să aflăm care sunt interesele lor și ce așteptări au de la cursul nostru. Astfel putem să răspundem mai bine nevoilor lor educaționale și să îi ghidăm în procesele de învățare.

Copiii sunt bucuroși să povestească despre ceea ce îi pasionează, în timp ce răsfoiesc prin biblioteca de personaje a platformei Scratch și își aleg protagoniștii primului lor proiect.

Mai departe, copiii învață să animeze personajele pe care și le-au ales, alipind câteva blocuri de cod și apoi testând rezultatul.

La finalul lecției, așa cum vor afla că se întâmplă de fiecare dată, copiii primesc între 5 și 10 minute de explorare liberă a proiectelor create de alți utilizatori ai platformei Scratch. Astfel, ei au ocazia, adeseori prin joacă, să ia contact cu creațiile cele mai recente ale altor copii asemenea lor și să se inspire din ele sau chiar să preia proiectele și să le modifice sau îmbunătățească, sau ”să le remixeze”, așa cum e termenul utilizat de platforma Scratch. 

mai sunt locuri disponibile în grupa nouă

Deși prima lecție pentru grupa nou formată a trecut, metoda noastră de lucru permite oricărui copil dornic de a învăța programare cu Iotesa Kids să ni se alăture în orice moment al anului. De aceea, suntem nerăbdători să facem cunoștință cu el și vă așteptăm să îl înscrieți la curs folosind formularul de contact.

ÎnscrieȚI copilul acum LA CURSUL DE PROGRAMARE IOTESA KIDS

Înscrierile se fac pe tot parcursul anului. Fiecare copil va parcurge totate modulele cursului începând cu modulele de inițiere pâna la modulele avansate în cadrul cărora își va dezvolta propriile aplicații și proiecte.

TOATE LOCAȚIILE CURSULUI DE PROGRAMARE PENTRU COPII IOTESA KIDS

Daca locația de mai sus nu vă este la îndemână, vă invităm în oricare altă locație unde se desfășoară cursul de programare.

Curs de programare pentru copii IOTESA Kids la Das Kindernest Giroc​1
Curs de programare pentru copii IOTESA Kids la Das Kindernest Giroc​2
Curs de programare pentru copii IOTESA Kids la Das Kindernest Giroc​3

CONTACTAȚI-NE

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Alte modalități de a ne contacta:

Telefon: 0722-410565

E-mail: contact@iotesa.ro

contact iotesa kids