IOTESA KIDS

cursul de programare cu iotesa kids la fritzi afterschool timișoara - animații creative

a doua lecție de programare la fritzi afterschool

În a doua lecție a cursului de programare organizat de Iotesa Kids la Fritzi After School Timișoara ne-am propus să dăm frâu liber creativității copiilor. A fost pretextul sub care am reușit să îi învățăm cum să lucreze cu personaje și decoruri multiple, cum să le facă să relaționeze între ele și cum să creeze o animație care să funcționeze ca un tot unitar.

 

ce au învățat copiii la cursul de programare

De la prima  lecție copiii au învățat să adauge noi personaje și noi decoruri în scenă, să orienteze personajele în direcția dorită. Cu acest bagaj de minime cunoștințe, au reușit să își aranjeze singuri scena, fiecare după propriile preferințe. 

Au învățat apoi cum se creează un dialog, folosind blocurile de cod ”când se dă click pe steag”, ”spune () în () secunde” și, pentru ca personajele să nu vorbească toate în același timp, ”așteaptă () secunde”:

 

 

 

Apoi, pentru a îmbunătăți scenariul, i-am învățat cum să jongleze cu decoruri diferite, folosind blocul de cod ”schimbă decorul la ()”.

Iar celor care au dorit să afle mai multe, le-am arătat cum se ascunde un personaj atunci când se schimbă decorul, folosind blocurile ”când se schimbă decorul la ()” și ”ascunde”.

vă invităm să vedeți rezultatul

Videoclipul alăturat arată creațiile copiilor prezenți la lecție, cu vârste între 5 și 10 ani. Dacă v-a plăcut ceea ce ați văzut și doriți ca și copiii voștri să facă parte din această experiență minunată, vă invităm să ne contactați!

ÎnscrieȚI copilul acum LA CURSUL DE PROGRAMARE IOTESA KIDS

Înscrierile se fac pe tot parcursul anului. Fiecare copil va parcurge totate modulele cursului începând cu modulele de inițiere pâna la modulele avansate în cadrul cărora își va dezvolta propriile aplicații și proiecte.

TOATE LOCAȚIILE CURSULUI DE PROGRAMARE PENTRU COPII IOTESA KIDS

Daca locația de mai sus nu vă este la îndemână, vă invităm în oricare altă locație unde se desfășoară cursul de programare.

Curs de programare pentru copii IOTESA Kids la Fritzi Afterschool Timișoara - Animații creative1

CONTACTAȚI-NE

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Alte modalități de a ne contacta:

Telefon: 0722-410565

E-mail: contact@iotesa.ro

contact iotesa kids