IOTESA KIDS

Cursul de programare pentru copii cu IOTESA Kids la Fritzi Afterschool - Joaca de-a îmbrăcatul

animația interactivă din a treia lecție de programare

Tocmai am avut cea de-a treia întâlnire cu copiii minunați de la Școala de vară Fritzi Afterschool, iar proiectul pe care l-am propus a fost o animație interactivă. Un personaj principal, mai exact o fetiță, ale cărei atribute se schimbă atunci când se dă click pe ele. 

Atributele, obiecte de îmbrăcăminte, sunt de fapt și ele personaje în Scratch, poziționate astfel încât să pară că îmbracă personajul principal. 

Am reușit astfel să inserăm în cod blocuri încă nemaifolosite, precum :

programă versus creativitate

În mod obișnuit, dacă este să ne luăm după programa noastră, animația interactivă despre care v-am povestit este un proiect pe care îl finalizăm într-o singură lecție în cadrul cursului de programare pentru copii. Totuși, în cazul de față, copiii și-au manifestat interesul crescut pentru partea artistică a proiectului. Au dorit să învețe cum să modifice costumele, forma, culoarea, dimensiunea lor, cum să includă text în imaginile pe care le editează. 

De aceea, am decis să lăsăm pe săptămâna următoare partea cu efectele speciale de mișcare, pentru a ne concentra pe elementele grafice, care îi interesau mai mult.

Aruncați o privire în lumea noastră

Știm că și în cazul de față, imaginile fac mai mult decât cuvintele. De aceea, vă invităm să vizionați videoclipul alăturat, pentru a intra, chiar și pentru câteva minute, în lumea noastră. 

Iar, dacă vă place ceea ce vedeți, vă așteptăm cu drag să vă înscrieți copiii la cursul nostru de programare!

ÎnscrieȚI copilul acum LA CURSUL DE PROGRAMARE IOTESA KIDS

Înscrierile se fac pe tot parcursul anului. Fiecare copil va parcurge totate modulele cursului începând cu modulele de inițiere pâna la modulele avansate în cadrul cărora își va dezvolta propriile aplicații și proiecte.

TOATE LOCAȚIILE CURSULUI DE PROGRAMARE PENTRU COPII IOTESA KIDS

Daca locația de mai sus nu vă este la îndemână, vă invităm în oricare altă locație unde se desfășoară cursul de programare.

Curs de programare pentru copii IOTESA Kids la Fritzi Afterschool Timișoara - Joaca de-a îmbrăcatul1

CONTACTAȚI-NE

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Alte modalități de a ne contacta:

Telefon: 0722-410565

E-mail: contact@iotesa.ro

contact iotesa kids