IOTESA KIDS

Cursul de Programare cu Iotesa Kids la Exploratorii Cunoașterii - anotimpurile

plimbarea prin anotimpuri

De când cu pandemia parcă timpul a stat în loc, iar copiii simt asta mai mult decât adulții. De aceea, ne-am propus să le reamintim despre trecerea anotimpurilor cu ajutorul unei animații interactive. 

Copiii au avut de ales un personaj care să se plimbe prin patru decoruri la alegere, care să reprezinte cele patru anotimpuri. 

În videoclipul alăturat puteți vedea animația creată împreună cu copiii de la Exploratorii Cunoașterii Timișoara, în a șasea lecție de programare.

Ce au învățat nou copiii la cursul de programare

Dacă pentru copii lecția s-a numit ”Anotimpurile”, în programa noastră de curs denumirea lecției este ”Condiții și detectare”. Mai exact, în această lecție copiii învață cum să formeze o condiție folosind blocul de cod-control ”dacă () atunci”, împreună cu blocul de detectare ”atinge marginea”.

Pentru a mișca personajul cu ajutorul tastelor, copiii au învățat să utilizeze blocurile de cod-eveniment ”când tasta () este apăsată”:

De asemenea, deoarece anotimpurile sunt de fapt decoruri în proiectul acesta, copiii au învățat și cum să utilizeze blocul de cod ”schimbă decorul la ()” și semnificația noțiunilor ”decorul anterior” și ”decorul următor”.

așteptăm să cunoaștem și alți mici programatori

Deși suntem deja la a șasea lecție de programare la școala de vară Exploratorii Cunoașterii, formatul nostru de curs permite înscrierea tuturor copiilor interesați în orice moment al anului. 

De aceea, dacă aveți acasă un viitor mic programator, ne-am bucura să îl cunoaștem. Contactați-ne pentru detalii despre înscriere!

ÎnscrieȚI copilul acum LA CURSUL DE PROGRAMARE IOTESA KIDS

Înscrierile se fac pe tot parcursul anului. Fiecare copil va parcurge totate modulele cursului începând cu modulele de inițiere pâna la modulele avansate în cadrul cărora își va dezvolta propriile aplicații și proiecte.

TOATE LOCAȚIILE CURSULUI DE PROGRAMARE PENTRU COPII IOTESA KIDS

Daca locația de mai sus nu vă este la îndemână, vă invităm în oricare altă locație unde se desfășoară cursul de programare.

Cursul de Programare cu Iotesa Kids la Exploratorii Cunoașterii - anotimpurile1
Cursul de Programare cu Iotesa Kids la Exploratorii Cunoașterii - anotimpurile2
Cursul de Programare cu Iotesa Kids la Exploratorii Cunoașterii - anotimpurile3

CONTACTAȚI-NE

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Alte modalități de a ne contacta:

Telefon: 0722-410565

E-mail: contact@iotesa.ro

contact iotesa kids