IOTESA KIDS

curs programare copii cu iotesa kids la exploratorii cunoașterii - animații cu navigatori

navigatori în spațiu la grupa de începători

În a doua lecție pe care am susținut-o în compania copiilor din grupa de începători proaspăt formată la Exploratorii Cunoașterii Timișoara, le-am propus ca proiect o animație în care două personaje navighează prin spațiul cosmic și conversează între ele.

Au învățat astfel cum se transpune în limbajul vizual Scratch ideea de dialog, adică alternanța între momentele când un personaj vorbește și cele în care așteaptă să vorbească celălalt.

Momentul aclamat din cadrul lecției a fost cel în care cei doi astronauți părăseau interiorul navei, mutându-se într-un decor exterior, și începeau să gliseze aleator prin spațiu.  

Tot acest scenariu a reprezentat contextul ideal pentru ca participanții să utilizeze blocuri de cod precum:

 

curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-exploratorii-cunoasterii-timisoaraanimatii-cu-navigatori2

navigatori pe mare la grupa de avansați

Tot un fel de navigatori au avut în proiectul lor și copiii de la grupa de avansați, însă de această dată navigau pe mare cu barca. În animația aceasta am dat mai multă importanță decorului, cu toate că și dialogul sau sunetele aveau farmecul lor.

Cei doi navigatori se regăsesc pe o mare agitată și cu soarele tot mai arzător, într-o barcă șubredă care stă să se scufunde. 

Elementul de noutate din acest proiect era dat de un personaj care se comporta ca un decor: apa mării, deși aparent parte din decor, a primit o mișcare de unduire asemănătoare valurilor, cu ajutorul efectului vizual de vârtej.

Un alt efect vizual, fantomă, a fost folosit pentru a face soarele tot mai puternic.

Pentru a întregi scena, copiii și-au reamintit și cum se folosesc sunetele în animații, iar la final i-au scufundat fără milă pe cei doi navigatori. 

 

curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-exploratorii-cunoasterii-timisoaraanimatii-cu-navigatori1

locuri disponibile în ambele grupe de la exploratorii cunoașterii

Atât copiii de la grupa de începători cât și cei de la grupa de avansați sunt bucuroși să primească alături de ei la cursul de programare colegi noi. Dacă și copilul dumneavoastră participă la programul afterschool Exploratorii Cunoașterii, îl așteptăm să facem cunoștință, iar apoi să creăm multe lucruri interesante împreună.

curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-exploratorii-cunoasterii-timisoaraanimatii-cu-navigatori3

formăm și grupE online

În cazul în care copilul dumneavoastră a participat la cursurile de programare Iotesa Kids de la Exploratorii Cunoașterii, dar în contextul intensificării pandemiei de Covid-19 au renunțat să mai frecventeze programul afterschool, el poate continua să învețe programare online. Contactați-ne pentru detalii despre formarea grupelor și înscriere!

PROIECTUL DE LA ACEST CURS PROGRAMARE COPII AFTER SCHOOL exploratorii cunoașterii TIMISOARA

Cum funcționează proiectele de la cursul de programare de la Exploratorii Cunoașterii puteți vedea făcând click pe imaginile de mai jos. 

ÎnscrieȚI copilul acum LA CURSUL DE PROGRAMARE IOTESA KIDS

Înscrierile se fac pe tot parcursul anului. Fiecare copil va parcurge toate modulele cursului începând cu modulele de inițiere pâna la modulele avansate în cadrul cărora își va dezvolta propriile aplicații și proiecte.

Locatie Afterschool Exploratorii Cunoasterii Timisoara
Locatie Afterschool Exploratorii Cunoasterii Timisoara

TOATE LOCAȚIILE CURSULUI DE PROGRAMARE PENTRU COPII IOTESA KIDS

Daca locația de mai sus nu vă este la îndemână, vă invităm în oricare altă locație unde se desfășoară cursul de programare.

1 Ședință

Curs Programare pentru Copii
RON 65 1 Ședință
  • 1 ședință de 50 minute
  • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
  • Laptop individual
  • Posibilitate recuperare absențe

1 Lună

Curs Programare pentru Copii
RON 240 1 Lună 4 Ședințe
  • 4 ședințe a câte 50 minute
  • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
  • Laptop individual
  • Posibilitate recuperare absențe
Popular

Curs programare copii la AFTERSCHOOL EXPLORATORII CUNOAșterii Timișoara

Click pe link pentru a citi toate articolele din categoria Curs programare copii Afterschool Exploratorii Cunoașterii Timișoara.

Curs programare copii Timisoara

IOTESA Kids ofera cursuri de programare pentru copii cu vârste începând de la 6 ani. Avem mai mule locații în Timișoara și împrejurimi.

Vă invităm să faceți parte din această experiență pozitivă și amuzantă. Copiii au posibilitatea uimitoare de a conduce lumea de mâine, dar numai dacă le dăm instrumentele de care au nevoie.

Înscrieți-i la acest curs programare copii Timisoara și pregătiți-vă să fiți surprinși de lucrurile fenomenale pe care le vor crea!

Click pe link pentru a citi toate articolele din categoria Curs programare copii Timisoara.

CURSURI COPII

Click pe link pentru a citi toate articolele din categoria Cursuri copii.

CONTACTAȚI-NE

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Alte modalități de a ne contacta:

Telefon: 0722-410565

E-mail: contact@iotesa.ro

contact iotesa kids