IOTESA KIDS

CURS DE PROGRAMARE CU IOTESA KIDS LA DAS KINDERNEST GIROC - prima animație interactivă

o lecție de programare foarte animată

Cu siguranță vă amintiți că am început recent o grupă nouă la Das Kindernest Giroc. Copiii din această grupă au vârste cuprinse între 7 și 10 ani și nu sunt la primul contact cu tehnologia, de aceea este foarte ușor să urmăm cu ei inițial programa de bază a cursului și apoi chiar să introducem noțiuni mai complexe.

Pentru săptămâna trecută, la a treia lecție, le-am propus o animație interactivă, în care personajele își schimbă costumele ca o consecință a clickurilor date de utilizator. Aplicația este ușor de pus în practică, dar ceea ce urmărim noi este înțelegerea noțiunilor utilizate, deoarece ele formează baza cunoașterii pentru proiecte mai complexe. 

NOȚIUNILE ÎNVĂȚATE ÎN A TREIA LECȚIE DE PROGRAMARE

Ce au învățat copiii în lecția a treia? Câteva blocuri noi de cod precum: blocul-eveniment ”când se dă click pe acest personaj” 

blocurile-aspect ”costumul următor”, ”mergi la stratul ()”, ”modifică mărimea cu ()”, 

și blocul-mișcare ”modifică y cu ()”

Este adevărat că, pentru a utiliza niște blocuri, trebuie mai întâi să afli de existența lor. Dar ceea ce ne dorim noi să imprimăm în mintea copiilor este în primul rând logica pentru care acele blocuri au devenit necesare în funcționarea proiectului lor. De aceea încercăm să folosim cât mai puțin posibil învățarea prin imitație și cât mai des învățarea cu sens.

 

mai sunt locuri disponibile în grupa de la das kindernest

Copiii aceștia minunați și dornici să învețe programare au făcut loc între ei și pentru copiii dumneavoastră, pe care îi așteptăm cu drag să se înscrie la curs. Contactați-ne pentru detalii!

ÎnscrieȚI copilul acum LA CURSUL DE PROGRAMARE IOTESA KIDS

Înscrierile se fac pe tot parcursul anului. Fiecare copil va parcurge totate modulele cursului începând cu modulele de inițiere pâna la modulele avansate în cadrul cărora își va dezvolta propriile aplicații și proiecte.

TOATE LOCAȚIILE CURSULUI DE PROGRAMARE PENTRU COPII IOTESA KIDS

Daca locația de mai sus nu vă este la îndemână, vă invităm în oricare altă locație unde se desfășoară cursul de programare.

Curs de programare cu Iotesa Kids la Das Kindernest Afterschool Giroc - prima animație interactivă1
Curs de programare cu Iotesa Kids la Das Kindernest Afterschool Giroc - prima animație interactivă2
Curs de programare cu Iotesa Kids la Das Kindernest Afterschool Giroc - prima animație interactivă3

CONTACTAȚI-NE

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Alte modalități de a ne contacta:

Telefon: 0722-410565

E-mail: contact@iotesa.ro

contact iotesa kids