IOTESA KIDS

Cursul de programare cu Iotesa Kids la Fritzi After School Timișoara - joaca de-a îmbrăcatul partea 2

continuarea aplicației dress up

Poate vă amintiți că, în lecția de programare precedentă organizată de Iotesa Kids la școala de vară Fritzi After School, începusem un proiect nou, un joc de-a îmbrăcatul. Un personaj își schimba hainele atunci când utilizatorul făcea click pe ele. Copiii fuseseră foarte entuziasmați de partea de editare grafică a costumelor și ne-am concentrat mai mult pe acest aspect, lăsând continuarea proiectului pentru următoarea lecție.

De aceea, săptămâna aceasta am reluat proiectul de unde îl lăsasem, pentru a îi învăța cum să adăugăm efecte speciale la mișcările hainelor și accesoriilor vestimentare. 

ce au învățat copiii în această lecție

Pentru a face hainele și accesoriile să se miște într-un mod cât mai interesant, am folosit blocuri de cod din categoriile Mișcare și Aspect:

Rezultatul poate fi văzut în videoclipul alăturat, cu mențiunea că acesta este doar un exemplu, însă fiecare copil prezent la curs și-a folosit imaginația și creativitatea pentru a realiza o mulțime de haine și accesorii unice și interesante.

 

copiii dumneavoastră ni se pot alătura

Punem educația pe primul loc, dar știm că vom ajunge să îi cointeresăm pe copii doar dacă procesul de învățare este distractiv și stimulant. Dacă vă doriți același lucru pentru copiii dumneavoastră, vă așteptăm la cursul de programare organizat de Iotesa Kids la Fritzi After School.

ÎnscrieȚI copilul acum LA CURSUL DE PROGRAMARE IOTESA KIDS

Înscrierile se fac pe tot parcursul anului. Fiecare copil va parcurge totate modulele cursului începând cu modulele de inițiere pâna la modulele avansate în cadrul cărora își va dezvolta propriile aplicații și proiecte.

TOATE LOCAȚIILE CURSULUI DE PROGRAMARE PENTRU COPII IOTESA KIDS

Daca locația de mai sus nu vă este la îndemână, vă invităm în oricare altă locație unde se desfășoară cursul de programare.

Cursul de programare cu Iotesa Kids la Fritzi After School Timișoara - joaca de-a îmbrăcatul partea 21
Cursul de programare cu Iotesa Kids la Fritzi After School Timișoara - joaca de-a îmbrăcatul partea 22
De ce cursuri de programare pentru copii IOTESA Kids?

CONTACTAȚI-NE

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Alte modalități de a ne contacta:

Telefon: 0722-410565

E-mail: contact@iotesa.ro

contact iotesa kids