IOTESA KIDS

curs programare copii cu iotesa kids la cuib after school timișoara - o nouă locație parteneră

prima lecție la cuib after school

Poate vă amintiți că v-am povestit despre o lecție demonstrativă deosebit de animată și antrenantă pe care am avut-o la începutul acestui an școlar în compania copiilor de la Cuib After School. Ei bine, întâlnirea nu a rămas fără ecou, așa încât, după două săptămâni am reușit să pornim o grupă de începători pentru cursul de programare Iotesa Kids din această minunată locație centrală.

Ne-am făcut multă plăcere că ne-am revăzut cu acești copii inteligenți, a căror atitudine pozitivă și căldură este inspirantă. 

curs-programare-copii-demonstrativ-cu-iotesa-kids-la-cuib-after-school-timisoara-o-noua-locatie-partenera1

cum a decurs lecția de programare

Prima lecție, de fiecare dată când pornim o grupă nouă de începători, este dedicată acomodării cu mediul de lucru, descrierea platformei Scratch și a modului în care vom colabora în următoarele lecții. Copiilor li se deschide treptat apetitul spre cunoaștere și li se face cunoștință cu noțiunile de bază. 

În general elementul de noutate generează o doză considerabilă de agitație, pe care noi ne străduim să o transformăm în entuziasm creator. De data aceasta însă totul a decurs lin, copiii au fost receptivi și foarte atenți, fără însă a pierde din vedere unul din cele mai importante obiective ale noastre: învățăm să programăm în timp ce ne distrăm!

Toți cursanții au învățat cum să acceseze platforma Scratch, să se autentifice folosind numele de utilizator special creat pentru fiecare dintre ei, să creeze un proiect nou. Apoi au aflat cum se aleg personajele și decorurile pentru proiect și au utilizat câteva blocuri de cod dintre cele mai uzuale pentru a face personajele să se miște, să își schimbe postura sau să scoată sunete.

curs-programare-copii-demonstrativ-cu-iotesa-kids-la-cuib-after-school-timisoara-o-noua-locatie-partenera2

locuri disponibile în grupa de începători de la cuib after school

Dacă și copilul dumneavoastră participă la programul after school de la Cuib Timișoara, cu siguranță a auzit despre cursul de programare Iotesa Kids. Haideți să ne cunoaștem mai bine: contactați-ne pentru detalii despre curs și înscriere. Încă mai avem locuri disponibile în grupa de începători.

curs-programare-copii-demonstrativ-cu-iotesa-kids-la-cuib-after-school-timisoara-o-noua-locatie-partenera3

începem înscrierile pentru grupa online

În condițiile actuale cauzate de pandemia Covid-19, mulți dintre părinți aleg să își păstreze copiii acasă pentru mai multă siguranță. Dacă și copilul dumneavoastră a frecventat cursul nostru de programare la Cuib After School, îl invităm să reluăm împreună lecțiile în regim online, pentru a continua învățarea în același ritm cu care s-a obișnuit deja. Contactați-ne pentru detalii și înscriere! 

ÎnscrieȚI copilul acum LA CURSUL DE PROGRAMARE IOTESA KIDS

Înscrierile se fac pe tot parcursul anului. Fiecare copil va parcurge toate modulele cursului începând cu modulele de inițiere pâna la modulele avansate în cadrul cărora își va dezvolta propriile aplicații și proiecte.

Locatie Cuib After School Timișoara
Locatie Cuib After School Timișoara

TOATE LOCAȚIILE CURSULUI DE PROGRAMARE PENTRU COPII IOTESA KIDS

Daca locația de mai sus nu vă este la îndemână, vă invităm în oricare altă locație unde se desfășoară cursul de programare.

1 Ședință

Curs Programare pentru Copii
RON 65 1 Ședință
  • 1 ședință de 50 minute
  • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
  • Laptop individual
  • Posibilitate recuperare absențe

1 Lună

Curs Programare pentru Copii
RON 240 1 Lună 4 Ședințe
  • 4 ședințe a câte 50 minute
  • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
  • Laptop individual
  • Posibilitate recuperare absențe
Popular

Curs programare copii Cuib After School Timisoara

Click pe link pentru a citi toate articolele din categoria Curs programare copii Cuib After School Timisoara.

Curs programare copii Timisoara

IOTESA Kids ofera cursuri de programare pentru copii cu vârste începând de la 6 ani. Avem mai mule locații în Timișoara și împrejurimi.

Vă invităm să faceți parte din această experiență pozitivă și amuzantă. Copiii au posibilitatea uimitoare de a conduce lumea de mâine, dar numai dacă le dăm instrumentele de care au nevoie.

Înscrieți-i la acest curs programare copii Timisoara și pregătiți-vă să fiți surprinși de lucrurile fenomenale pe care le vor crea!

Click pe link pentru a citi toate articolele din categoria Curs programare copii Timisoara.

CURSURI IT COPII

Click pe link pentru a citi toate articolele din categoria Cursuri IT copii.

CELE MAI NOI SESIUNI ALE CursulUI de Programare cu Iotesa Kids LA CUIB AFTER SCHOOL Timișoara

CONTACTAȚI-NE

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Alte modalități de a ne contacta:

Telefon: 0722-410565

E-mail: contact@iotesa.ro

contact iotesa kids