IOTESA KIDS

curs programare copii cu iotesa kids la discovery smart kids club timișoara - joc dress up

entuziasm chiar și în vacanță la discovery smart kids club

În săptămâna vacanței intrasemestriale pentru ciclul primar, când toți ceilalți copii au luat o pauză de la învățătură și s-au îndeletnicit cu sculptatul dovlecilor sau pregătirea costumelor de Halloween, micii programatori de la Discovery Smart Kids Club au fost prezenți la apel și pregătiți să creeze prima lor animație interactivă.

curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-young-development-hub-dumbravita-imbracatul-personajului4

ce au învățat copiii în a treia lecție

Animația pe care le-am prezentat-o avea un principiu simplu: personajul central își dorește să se îmbrace cât mai interesant. Pentru aceasta avea la dispoziție mai multe obiecte vestimentare, pe care utilizatorul le poate schimba printr-un simplu click.

Astfel copiii au învățat cum să folosească blocul eveniment ”când se dă click pe acest personaj” împreună cu blocul din categoria ”aspect”, ”costumul următor”:

În plus, pentru a avea o imagine cât mai ordonată, personajele trebuiau poziționate cât mai bine unele față de celelalte, atât din punct de vedere al coordonatelor orizontală și verticală, cât și din perspectiva straturilor care înlocuiesc într-o anumită măsură tridimensionalitatea.

 

editare grafică în scratch

Partea care îi fascinează adesea pe copii este faptul că, în platforma Scratch, în afara zonei de creare de scripturi, există și un editor grafic care le permite să deseneze, să coloreze, să deformeze sau să șteargă elemente grafice ale costumelor personajelor. Cu acesta s-au îndeletnicit o bună parte din oră, încercând să creeze cele mai inedite obiecte de vestimentație, pornind de la elementele existente și punându-și imaginația la contribuție. 

locuri disponibile la cursul de programare discovery smart kids club

Copiii înscriși la cursul de programare Iotesa Kids de la Discovery Smart Kids Club așteaptă cu nerăbdare vinerea pentru a participa la o nouă lecție. Dacă și copilul dumneavoastră participă la programul afterschool din această locație parteneră, îl așteptăm să ne cunoaștem. Contactați-ne pentru detalii și înscrieri! Mai avem locuri disponibile!

curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-discovery-smart-kids-club-timisoara-joc-dress-up1

PROIECTUL DE LA ACEST CURS PROGRAMARE COPII discovery smart kids club TIMISOARA

Cum funcționează proiectul de la cursul de programare pe care l-am finalizat împreună cu copiii de la Discovery Smart Kids Club Timișoara puteți vedea aici (click pe imaginea de mai jos)

ÎnscrieȚI copilul acum LA CURSUL DE PROGRAMARE IOTESA KIDS

Înscrierile se fac pe tot parcursul anului. Fiecare copil va parcurge toate modulele cursului începând cu modulele de inițiere pâna la modulele avansate în cadrul cărora își va dezvolta propriile aplicații și proiecte.

Locatie Discovery Smart Kids Club Timisoara
Locatie Discovery Smart Kids Club Timisoara

TOATE LOCAȚIILE CURSULUI DE PROGRAMARE PENTRU COPII IOTESA KIDS

Daca locația de mai sus nu vă este la îndemână, vă invităm în oricare altă locație unde se desfășoară cursul de programare.

1 Ședință

Curs Programare pentru Copii
RON 65 1 Ședință
  • 1 ședință de 50 minute
  • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
  • Laptop individual
  • Posibilitate recuperare absențe

1 Lună

Curs Programare pentru Copii
RON 240 1 Lună 4 Ședințe
  • 4 ședințe a câte 50 minute
  • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
  • Laptop individual
  • Posibilitate recuperare absențe
Popular

Discovery Smart Kids Club Timisoara

Click pe link pentru a citi toate articolele din categoria Discovery Smart Kids Club Timisoara.

Curs programare copii Timisoara

IOTESA Kids ofera cursuri de programare pentru copii cu vârste începând de la 6 ani. Avem mai mule locații în Timișoara și împrejurimi.

Vă invităm să faceți parte din această experiență pozitivă și amuzantă. Copiii au posibilitatea uimitoare de a conduce lumea de mâine, dar numai dacă le dăm instrumentele de care au nevoie.

Înscrieți-i la acest curs programare copii Timisoara și pregătiți-vă să fiți surprinși de lucrurile fenomenale pe care le vor crea!

Click pe link pentru a citi toate articolele din categoria Curs programare copii Timisoara.

INFORMATICA PENTRU COPII

Click pe link pentru a citi toate articolele din categoria Informatica pentru copii.

CONTACTAȚI-NE

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Alte modalități de a ne contacta:

Telefon: 0722-410565

E-mail: contact@iotesa.ro

contact iotesa kids