IOTESA KIDS

LECȚIA DEMONSTRATIVĂ DE PROGRAMARE PENTRU COPII ORGANIZATĂ DE IOTESA KIDS LA DISCOVERY SMART KIDS CLUB TIMIȘOARA

CLUBUL DE VACANȚĂ DISCOVERY SMART KIDS

Smart Kids Club s-a nascut din dorința de a oferi copiilor un loc plăcut, sigur și plin de oportunități de a învăța prin activități ludice. Deloc surprinzător, colaborarea cu echipa Iotesa Kids a venit aproape natural, deoarece împărtășim aceeași dorință de a pune dezvoltarea intelectuală și emoțională a copiilor pe primul loc în tot ceea ce facem. Era de la sine înțeles că organizarea unei lecții demonstrative de programare la sediul Discovery Smart Kids Club avea să fie o idee foarte bună.

Întâlnirea cu copiii de la Discovery smart kids club

Unul din lucrurile care ne bucură mereu în activitatea noastră cu copiii este entuziasmul nedisimulat cu care ne întâmpină aceștia. De aceea ne propunem să le păstrăm vii interesul și exuberanța pe tot parcursul lecțiilor de programare. 

Nu există recompensă mai mare pentru noi decât cea de a ști că am reușit să sădim în copii nevoia de a afla tot mai multe despre tehnologia care îi înconjoară și dorința de a deveni mai mult decât utilizatori pasivi ai acesteia. 

Copiii participanți la clubul de vară de la Discovery Smart Kids club ne-au primit cu multă curiozitate. Nerăbdători să treacă la fapte, ne-au povestit despre primele lor încercări de utilizare a calculatorului. Unii chiar ne-au povestit despre încercările de a programa împreună cu părinții lor, iar un băiețel ne-a mărturisit exaltat că nu îi vine să creadă că nu visează și chiar urmează să lucreze pe calculator.

cum a fost lecția demo de programare

Discuția a continuat natural înspre subiectul principal al întâlnirii noastre: programarea calculatoarelor. Copiii au încercat să răspundă cu propriile cuvinte la întrebarea ”ce este programarea și la ce folosește ea?”. 

Am vorbit apoi despre limbajele de programare și diversitatea lor. Le-am prezentat limbajul vizual Scratch 3.0 și le-am explicat de ce este el potrivit pentru copii și începători. 

La finalul discuției le-am arătat exemple de aplicații, animații interactive și prezentări create cu ajutorul limbajului Scratch de copii ca ei din întreaga lume. Interesul lor era în creștere, astfel că nu am mai lungit-o și i-am îndemnat să încerce și ei.

Unii mai timizi, prima dată cu mâna pe mouse, alții pozând în atoateștiutori, dar cu toții la fel de dornici să încerce ceva nou, au intrat pe platforma Scratch sub îndrumarea noastră. Acolo au făcut cunoștință cu blocurile care înlocuiesc liniile de cod, dar și cu personajele, decorurile și sunetele care însuflețesc orice proiect creat. 

O oră a trecut repede și, la final, copiii și-au exprimat dorința să revenim la clubul lor de vacanță pentru a continua să învețe programare în Scratch cu Iotesa Kids.

haideți cu noi

La Discovery Smart Kids Club înscrierile se fac pe tot parcursul verii, fie că doriți să vă înscrieți copiii pentru întreg programul clubului de vacanță, fie că alegeți să participe numai la cursul de programare. Contactați-ne și vom găsi împreună cea mai bună variantă. O nouă grupă pentru cursul de programare se formează chiar acum!

Lecția demonstrativă de programare pentru copii organizată de IOTESA Kids la Discovery Smart Kids Club Timișoara 1

ÎnscrieȚI copilul acum LA CURSUL DE PROGRAMARE IOTESA KIDS

Înscrierile se fac pe tot parcursul anului. Fiecare copil va parcurge totate modulele cursului începând cu modulele de inițiere pâna la modulele avansate în cadrul cărora își va dezvolta propriile aplicații și proiecte.

Locatie Discovery Smart Kids Club Timisoara
Locatie Discovery Smart Kids Club Timisoara

TOATE LOCAȚIILE CURSULUI DE PROGRAMARE PENTRU COPII IOTESA KIDS

Daca locația de mai sus nu vă este la îndemână, vă invităm în oricare altă locație unde se desfășoară cursul de programare.

1 Ședință

Curs Programare pentru Copii
RON 65 1 Ședință
  • 1 ședință de 50 minute
  • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
  • Laptop individual
  • Posibilitate recuperare absențe

1 Lună

Curs Programare pentru Copii
RON 240 1 Lună 4 Ședințe
  • 4 ședințe a câte 50 minute
  • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
  • Laptop individual
  • Posibilitate recuperare absențe
Popular

Discovery Smart Kids Club Timisoara

Click pe link pentru a citi toate articolele din categoria Discovery Smart Kids Club Timisoara.

Curs programare copii Timisoara

IOTESA Kids ofera cursuri de programare pentru copii cu vârste începând de la 6 ani. Avem mai mule locații în Timișoara și împrejurimi.

Vă invităm să faceți parte din această experiență pozitivă și amuzantă. Copiii au posibilitatea uimitoare de a conduce lumea de mâine, dar numai dacă le dăm instrumentele de care au nevoie.

Înscrieți-i la acest curs programare copii Timisoara și pregătiți-vă să fiți surprinși de lucrurile fenomenale pe care le vor crea!

Click pe link pentru a citi toate articolele din categoria Curs programare copii Timisoara.

Cursuri Copii

Click pe link pentru a citi toate articolele din categoria Cursuri copii.

CONTACTAȚI-NE

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Alte modalități de a ne contacta:

Telefon: 0722-410565

E-mail: contact@iotesa.ro

contact iotesa kids