IOTESA KIDS

Cursuri De Programare Pentru Copii
ÎN TIMIȘOARA

Folosind Scratch 3.0

cursuri pentru copii de programare calculatoare

Înscrieți copiii la cursurile noastre de programare în Timișoara

DE CE CURSURI DE PROGRAMARE CALCULATOARE PENTRU COPII ÎN TIMIȘOARA

Cunoștințele de programare deschid uși către un viitor de succes pentru copii. Dacă vor învăța programare acum, le va fi mult mai ușor să acceadă la cariere pline de satisfacții în anii care vin.

CE VĂ PROPUNEM

Propunerea noastră pentru copii este o modalitate prietenoasă și captivantă prin care să înceapă să își dezvolte abilități importante precum gândirea analitică, logica algoritmică, rezolvarea problemelor și creativitatea prin programare.

CE OBȚINEM ÎMPREUNĂ

Vă invităm să faceți parte din această experiență pozitivă și amuzantă. Copiii au posibilitatea uimitoare de a conduce lumea de mâine, dar numai dacă le dăm instrumentele de care au nevoie.
Înscrieți-i la cursul de programare și pregătiți-vă să fiți surprinși de lucrurile fenomenale pe care le vor crea!

CĂT COSTĂ CURSUL DE PROGRAMARE PENTRU COPII ÎN TIMIȘOARA

1 Ședință

Curs Programare pentru Copii
RON 65 1 Ședință
 • 1 ședință de 50 minute
 • Laptop individual
 • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
 • Posibilitate recuperare absențe

1 Lună

Curs Programare pentru Copii
RON 240 1 Lună 4 Ședințe
 • 4 ședințe a câte 50 minute
 • Laptop individual
 • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
 • Posibilitate recuperare absențe
Popular

1 Lună Online

Curs Programare pentru Copii
RON 190 1 Lună 4 Ședințe Online
 • 4 ședințe a câte 50 minute
 • Laptop individual
 • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
 • Posibilitate recuperare absențe

Ce facem la cursurile de programare pentru copii Timișoara

curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-academia-elim-timisoara-animatie-interactiva2
curs programare copii Academia Elim Timisoara
iotesakids

Curs programare copii cu Iotesa Kids la Academia Elim Timișoara – Animație interactivă

ÎNSCRIERI GRUPĂ NOUĂ ! IOTESA Kids ofera curs programare pentru copii folosind Scratch la Academia Elim Timișoara – Animație interactivă.
Dacă și copilul dumneavoastră învață la Elim Academy și își dorește să învețe programare cu echipa Iotesa Kids într-o manieră amuzantă și captivantă, vă invităm să facem cunoștință. Mai avem locuri disponibile în grupele deschise la Academia Elim, deci contactați-ne pentru detalii și înscriere!

CITEȘTE TOT ARTICOLUL
curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-after-school-adventures-timisoara-pattern-cu-clone3
curs programare copii After School Adventures Timisoara
iotesakids

Curs programare copii cu Iotesa kids la After School Adventures Timișoara – Pattern cu clone

ÎNSCRIERI GRUPĂ NOUĂ ! IOTESA Kids ofera curs programare pentru copii folosind Scratch la After School Adventures Timișoara proiect Pattern cu clone.
În cele trei grupe în care învață programare cu Iotesa Kids copiii de la After School Adventures mai sunt locuri disponibile. De aceea, dacă și copilul dumneavoastră frecventează acest after school sau chiar dacă nu, dar vă este la îndemână locația, vă așteptăm să îl înscrieți la cursul nostru. Vă stăm la dispoziție pentru detalii!

CITEȘTE TOT ARTICOLUL
curs-de-programare-pentru-copii-cu-iotesa-kids-la-exploratorii-cunoasterii-timisoara-calculatorul-si-componentele-lui3
curs programare copii Afterschool Exploratorii Cunoasterii Timisoara
iotesakids

Curs de programare pentru copii cu Iotesa Kids la Exploratorii Cunoașterii Timișoara – Calculatorul și componentele lui

ÎNSCRIERI GRUPĂ NOUĂ ! IOTESA Kids ofera curs programare pentru copii folosind Scratch la Exploratorii Cunoașterii Timișoara – Calculatorul și componentele lui.
Așa cum vă spuneam, avem două grupe deschise la Exploratorii Cunoașterii și înscrierile sunt încă posibile. Dacă și copilul dumneavoastră își dorește să învețe programare în Scratch cu ajutorul echipei Iotesa Kids, nu ezitați să ne scrieți pentru mai multe detalii!

CITEȘTE TOT ARTICOLUL
curs-de-programare-pentru-copii-cu-iotesa-kids-la-edes-after-school-timisoara-animatie-interactiva-2
curs programare copii Edes After School Timisoara
iotesakids

Curs de programare pentru copii cu Iotesa Kids la Edes After School Timișoara – Animație interactivă

ÎNSCRIERI GRUPĂ NOUĂ ! IOTESA Kids ofera curs programare pentru copii folosind Scratch la Edes After School Timișoara – Animație interactivă.
În a treia lecție a cursului de programare pentru copii din cadrul Edes Before & After School le-am propus copiilor o animație interactivă și mai ales distractivă. 

I-am regăsit pe copii la fel de cuminți și atenți ca data trecută, așa că ne-a fost ușor să le explicăm ce au de făcut pentru a crea proiectul în care o maimuțică simpatică își modifică poziția și vestimentația în momentul în care utilizatorul face click pe acestea.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL
curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-academia-elim-timisoara-primele-lectii1
curs programare copii Academia Elim Timisoara
iotesakids

Curs programare copii cu Iotesa Kids la Academia Elim Timișoara – Primele lecții

ÎNSCRIERI GRUPĂ NOUĂ ! IOTESA Kids ofera curs programare pentru copii folosind Scratch la Academia Elim Timișoara – Primele lecții.
După lecția demonstrativă de la începutul anului școlar au rezultat două noi grupe de copii dornici de a învăța programare cu Iotesa Kids în cadrul Elim Academy After School. 

Copiii ne-au întâmpinat entuziaști și nerăbdători să învețe ceva nou, așa că nu am stat mult pe gânduri și le-am propus să își realizeze primul lor proiect. 

CITEȘTE TOT ARTICOLUL
curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-after-school-adventures-timisoara-animalutul-virtual1
curs programare copii After School Adventures Timisoara
iotesakids

Curs programare copii cu Iotesa kids la After School Adventures Timișoara – Animăluțul virtual

ÎNSCRIERI GRUPĂ NOUĂ ! IOTESA Kids ofera curs programare pentru copii folosind Scratch la After School Adventures Timișoara proiect Animăluțul virtual.
Când noi, echipa Iotesa Kids, eram copii, exista un joc electronic portabil de dimensiunile unui breloc, în care utilizatorii primeau un animăluț de companie virtual pe care să îl îngrijească. Părinți, cu siguranță vă amintiți de Tamagochi, jocul care îi transforma pe cei mici în părinți grijulii ai animăluțelor capricioase. 

Tocmai acest joc ne-a inspirat și pe noi să creăm proiectul de săptămâna aceasta de la cursul de programare: un animăluț de companie virtual care cere de mâncare și îi place să cânte și să doarmă. 

CITEȘTE TOT ARTICOLUL

UNDE NE GăsIȚI ÎN TIMIȘOARA

Ce OFERIM CURSANȚILOR NOȘTRI DIN TIMIȘOARA

Limbaj de Programare Vizual

În cadrul cursului de programare calculatoare pentru copii în Timișoara se utilizează limbajul de programare Scratch 3.0, un limbaj vizual dezvoltat de Massachusetts Institute of Technology, care se bazează pe alăturarea unor blocuri predefinite sau configurabile pentru a crea cod.

Proiectele rezultate sunt animații, prezentări, jocuri și altele.

În 2019, platforma Scratch a depășit 40 de milioane de proiecte create de utilizatorii săi din întreaga lume, Scratch 3.0 fiind disponibil în mai mult de 70 de limbi, inclusiv româna.

Ritm de predare și conținut adaptat fiecărui copil

În primele ședințe ale cursului de programare pentru copii în Timișoara, toți copiii parcurg și învață elementele de bază.

Ulterior, după familiarizarea cu limbajul și utilizarea platformei, complexitatea proiectelor va crește odată cu abilitățile copiilor.

Fiecare dintre ei își va putea adapta sau crea propriile sale proiecte.

Grupe de maxim 10 copii

Vom pune mereu calitatea înaintea cantității. De aceea, grupele noastre sunt mici, între 7 și 10 copii. Astfel ne putem ocupa de fiecare copil în parte atât cât are nevoie pentru a asimila și consolida cunoștințele predate.

Încurajăm colaborarea între copii și spiritul de echipă, dar în același timp ne asigurăm că fiecare dintre ei obține valoare adăugată de la cursul de programare.

Echipamente dezinfectate Înaintea fiecarei Ședințe

Sănătatea copiilor este foarte importantă pentru noi și facem tot ce ne stă în putință pentru a îi proteja de infecții virale sau bacteriene.

De aceea, toate echipamentele utilizate de ei în timpul cursului (laptop, mouse etc) sunt dezinfectate înainte de fiecare ședință.

Începând cu clasa pregătitoare ( de la 6 ani )

Limbajul de programare Scratch 3.0 este conceput astfel încât să fie rapid și ușor de folosit.

Nu este nevoie să scrii cod, ci doar se alătură blocuri de cod predefinite sau configurabile și este astfel foarte ușor să păstrezi sintaxa corectă.

De aceea, Scratch 3.0 este alegerea perfectă pentru a învăța programare, chiar din primul an de școală.

Laptop pentru fiecare COPIL

Fiecare copil primește spre utilizare laptopul propriu pe parcursul cursului și are un cont individual pe platforma online, în care își salvează proiectele la care lucrează.

Contul este accesibil de pe orice dispozitiv (PC, laptop, tabletă, telefon) cu conexiune la internet, astfel că părinții pot vedea proiectele copiilor, iar copiii pot lucra și individual la proiectele lor, în afara orelor de curs.

Locații accesibile tuturor

Suntem și noi părinți. Și știm că timpul este prea important pentru a fi pierdut în trafic. De aceea încercăm să fim cât mai aproape de voi. Venim noi la școala copiilor, la afterschoolul lor și suntem în continuă căutare de noi locații.

Feedback la cerere pentru părinți

Fiecare copil este unic și își urmează propriul traseu în dezvoltarea intelectuală.

Ne dorim să facem o echipă bună cu părinții, pentru a îl ajuta pe copil să își descopere interesele, abilitățile și punctele forte, dar și să își depășească zona de confort.

Astfel, răspundem pozitiv părinților care ne solicită întrevederi private pentru a discuta evoluția copilului.

Înscrieri pe tot parcursul anului

În funcție de opțiunea fiecăruia și de locurile disponibile, înscrierea la curs este posibilă pe tot parcursul anului. În perioada vacanțelor școlare organizăm ateliere speciale, cu tematică variată.

Ce spun părințiI COPIILOR despre CURSUL DE PROGRAMARE

"Eu sunt în general rezervată în aprecieri, dar cursul acesta a fost OAU! De la fiecare întâlnire a venit cu un plus. FELICITĂRI!"
Simona, mama Sofiei (9 ani)
"Fiica mea așteaptă cu nerăbdare sa vă reîntâlnească! Mulțumim frumos!"
Nicu, tatal Dariei (7 ani)
"Este minunat ce ați făcut. Mulțumim tare mult pentru sprijin!"
Simona, mama lui Adrian (13 ani)
"Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut cu ei. Alex vă apreciază foarte mult. Vom spune prezent oricând cu drag."
Cristina, mama lui Alex (7 ani)
"Mulțumim pentru tot! Copiii abia așteaptă ședințele. Apreciem mult ceea ce faceți!"
Cristian, tatal lui Alice si Vlad (12, 8 ani)
"Fiul meu s-a bucurat foarte mult cand i-am dat vestea că va învăța programare!"
Larisa, mama lui Raul (7 ani)

CONTACTAȚI-NE

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Alte modalități de a ne contacta:

Telefon: 0722-410565

E-mail: contact@iotesa.ro

contact iotesa kids