IOTESA KIDS

Cursuri De Programare Pentru Copii
ÎN TIMIȘOARA

Folosind Scratch 3.0

cursuri pentru copii de programare calculatoare

Înscrieți copiii la cursurile noastre de programare în Timișoara

DE CE CURSURI DE PROGRAMARE CALCULATOARE PENTRU COPII ÎN TIMIȘOARA

Cunoștințele de programare deschid uși către un viitor de succes pentru copii. Dacă vor învăța programare acum, le va fi mult mai ușor să acceadă la cariere pline de satisfacții în anii care vin.

CE VĂ PROPUNEM

Propunerea noastră pentru copii este o modalitate prietenoasă și captivantă prin care să înceapă să își dezvolte abilități importante precum gândirea analitică, logica algoritmică, rezolvarea problemelor și creativitatea prin programare.

CE OBȚINEM ÎMPREUNĂ

Vă invităm să faceți parte din această experiență pozitivă și amuzantă. Copiii au posibilitatea uimitoare de a conduce lumea de mâine, dar numai dacă le dăm instrumentele de care au nevoie.
Înscrieți-i la cursul de programare și pregătiți-vă să fiți surprinși de lucrurile fenomenale pe care le vor crea!

CĂT COSTĂ CURSUL DE PROGRAMARE PENTRU COPII ÎN TIMIȘOARA

1 Ședință

Curs Programare pentru Copii
RON 65 1 Ședință
 • 1 ședință de 50 minute
 • Laptop individual
 • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
 • Posibilitate recuperare absențe

1 Lună

Curs Programare pentru Copii
RON 240 1 Lună 4 Ședințe
 • 4 ședințe a câte 50 minute
 • Laptop individual
 • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
 • Posibilitate recuperare absențe
Popular

1 Lună Online

Curs Programare pentru Copii
RON 190 1 Lună 4 Ședințe Online
 • 4 ședințe a câte 50 minute
 • Laptop individual
 • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
 • Posibilitate recuperare absențe

Ce facem la cursurile de programare pentru copii Timișoara

curs-programare-copii-demonstrativ-cu-iotesa-kids-la-cuib-after-school-timisoara1
curs programare copii Cuib After School Timisoara
iotesakids

Curs programare copii demonstrativ cu Iotesa Kids la Cuib After School Timișoara

ÎNSCRIERI GRUPĂ NOUĂ ! IOTESA Kids ofera curs programare pentru copii folosind Scratch la Cuib After School Timișoara​ – lecție demonstrativă.
Săptămâna trecută am avut în sfârșit ocazia să ne întâlnim cu minunații copii de la Cuib After School. Am scris ”în sfârșit”, deoarece evenimentul a fost amânat câteva luni de evoluția pandemiei de Covid-19.
Ne-au așteptat cu mult interes și curiozitate niște copii dornici să cunoască echipa Iotesa Kids și să afle cât mai mult despre cursul de programare.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL
curs-programare-copii-demonstrativ-cu-iotesa-kids-la-wendy-school-iulius-town-timisoara1
curs programare copii Timisoara
iotesakids

Curs programare copii demonstrativ cu Iotesa Kids la Wendy School Iulius Town Timișoara

ÎNSCRIERI GRUPĂ NOUĂ ! IOTESA Kids ofera curs programare pentru copii folosind Scratch la Wendy School Iulius Town Timișoara​ – lecție demonstrativă.
Săptămâna trecută am avut bucuria de a ne întâlni cu copiii care învață la școala privată Wendy School din incinta Iulius Town Timișoara. O parte din crezul Wendy School este sprijinirea fiecărui copil în cunoașterea și dezvoltarea potențialului propriu, în funcție de interesele, aptitudinile și motivațiile sale. De aceea, ne-am bucurat că am putut răspunde invitației de a prezenta cursul nostru de programare copiilor interesați de tehnologie. 

CITEȘTE TOT ARTICOLUL
curs-de-programare-pentru-copii-cu-iotesa-kids-la-edes-after-school-timisoara-personaje-in-dialog2
curs programare copii Edes After School Timisoara
iotesakids

Curs de programare pentru copii cu Iotesa Kids la Edes After School Timișoara – Personaje în dialog

ÎNSCRIERI GRUPĂ NOUĂ ! IOTESA Kids ofera curs programare pentru copii folosind Scratch la Edes After School Timișoara – Personaje în dialog.
După ce, cu o săptămână în urmă, le-am făcut copiilor de la Edes After School cunoștință cu mediul de lucru Scratch și au creat primul lor proiect, săptămâna aceasta a venit momentul să își descopere creativitatea. Le-am propus să aleagă singuri două personaje și un decor, pentru a crea un scurt dialog.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL
lectia-demonstrativa-de-programare-pentru-copii-iotesa-kids-la-academia-elim-timisoara1
curs programare copii Academia Elim Timisoara
iotesakids

Lecția demonstrativă de programare pentru copii IOTESA Kids la Academia Elim Timișoara

IOTESA Kids ofera o lectie demonstrativa de programare pentru copii la sediul colegilor nostri de la Academia Elim Timișoara.
Cu câteva zile în urmă am fost invitați să ne întâlnim cu elevii de la Academia Elim Timișoara, pentru o lecție demonstrativă de programare folosind Scratch.

Din primele momente ale întâlnirii ne-am dat seama că avem de a face cu copii care, deși entuziaști, nu uitau de buna creștere primită. Majoritatea avuseseră contact limitat cu calculatorul, câțiva dintre ei mărturisind că se joacă pe tabletă sau telefon când le permit părinții. De aceea, multora încă nu le venea naturală utilizarea mouse-ului sau a tastaturii. Ne-am bucurat însă să vedem că toți prezentau interes și deschidere pentru învățare.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL
curs-de-programare-pentru-copii-cu-iotesa-kids-la-adventures-after-school-timisoara-extensia-stilou4
curs programare copii After School Adventures Timisoara
iotesakids

Curs de programare pentru copii cu Iotesa Kids la Adventures After School Timișoara – Extensia stilou

ÎNSCRIERI GRUPĂ NOUĂ ! IOTESA Kids ofera curs programare pentru copii folosind Scratch la After School Adventures Timișoara proiect Extensia stilou.
Săptămâna aceasta la cursul de programare organizat de Iotesa Kids la After School Adventures ne-am propus să studiem îndeaproape extensia Scratch denumită Stilou. Cu ajutorul ei putem transforma orice personaj într-un instrument de scris. Există posibilitatea reglării grosimii liniei și a culorii acesteia. 

CITEȘTE TOT ARTICOLUL
lectia-demonstrativa-de-programare-pentru-copii-iotesa-kids-la-discovery-smart-kids-club-timisoara-a-doua-prezentare3
curs programare copii Discovery Smart Kids Club Timisoara
iotesakids

Lecția demonstrativă de programare pentru copii IOTESA Kids la Discovery Smart Kids Club Timișoara – A doua prezentare

IOTESA Kids ofera o lectie demonstrativa de programare pentru copii la sediul colegilor nostri de la Discovery Smart Kids Club Timișoara.
Săptămâna aceasta am fost invitați de Discovery Smart Kids Club pentru a organiza o lecție demonstrativă de programare la sediul after school-ului lor. 
Mai fusesem acolo și în vara aceasta, pentru copiii care participau la școala de vară. Am regăsit câțiva dintre ei și acum, iar în cele câteva minute cât ne-am instalat echipamentele, aceștia le-au povestit copiilor nou-veniți aproape tot ce au făcut la lecția demonstrativă de programare din vară. Numai bine, pentru că pregătisem un material diferit la această lecție.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL

UNDE NE GăsIȚI ÎN TIMIȘOARA

Ce OFERIM CURSANȚILOR NOȘTRI DIN TIMIȘOARA

Limbaj de Programare Vizual

În cadrul cursului de programare calculatoare pentru copii în Timișoara se utilizează limbajul de programare Scratch 3.0, un limbaj vizual dezvoltat de Massachusetts Institute of Technology, care se bazează pe alăturarea unor blocuri predefinite sau configurabile pentru a crea cod.

Proiectele rezultate sunt animații, prezentări, jocuri și altele.

În 2019, platforma Scratch a depășit 40 de milioane de proiecte create de utilizatorii săi din întreaga lume, Scratch 3.0 fiind disponibil în mai mult de 70 de limbi, inclusiv româna.

Ritm de predare și conținut adaptat fiecărui copil

În primele ședințe ale cursului de programare pentru copii în Timișoara, toți copiii parcurg și învață elementele de bază.

Ulterior, după familiarizarea cu limbajul și utilizarea platformei, complexitatea proiectelor va crește odată cu abilitățile copiilor.

Fiecare dintre ei își va putea adapta sau crea propriile sale proiecte.

Grupe de maxim 10 copii

Vom pune mereu calitatea înaintea cantității. De aceea, grupele noastre sunt mici, între 7 și 10 copii. Astfel ne putem ocupa de fiecare copil în parte atât cât are nevoie pentru a asimila și consolida cunoștințele predate.

Încurajăm colaborarea între copii și spiritul de echipă, dar în același timp ne asigurăm că fiecare dintre ei obține valoare adăugată de la cursul de programare.

Echipamente dezinfectate Înaintea fiecarei Ședințe

Sănătatea copiilor este foarte importantă pentru noi și facem tot ce ne stă în putință pentru a îi proteja de infecții virale sau bacteriene.

De aceea, toate echipamentele utilizate de ei în timpul cursului (laptop, mouse etc) sunt dezinfectate înainte de fiecare ședință.

Începând cu clasa pregătitoare ( de la 6 ani )

Limbajul de programare Scratch 3.0 este conceput astfel încât să fie rapid și ușor de folosit.

Nu este nevoie să scrii cod, ci doar se alătură blocuri de cod predefinite sau configurabile și este astfel foarte ușor să păstrezi sintaxa corectă.

De aceea, Scratch 3.0 este alegerea perfectă pentru a învăța programare, chiar din primul an de școală.

Laptop pentru fiecare COPIL

Fiecare copil primește spre utilizare laptopul propriu pe parcursul cursului și are un cont individual pe platforma online, în care își salvează proiectele la care lucrează.

Contul este accesibil de pe orice dispozitiv (PC, laptop, tabletă, telefon) cu conexiune la internet, astfel că părinții pot vedea proiectele copiilor, iar copiii pot lucra și individual la proiectele lor, în afara orelor de curs.

Locații accesibile tuturor

Suntem și noi părinți. Și știm că timpul este prea important pentru a fi pierdut în trafic. De aceea încercăm să fim cât mai aproape de voi. Venim noi la școala copiilor, la afterschoolul lor și suntem în continuă căutare de noi locații.

Feedback la cerere pentru părinți

Fiecare copil este unic și își urmează propriul traseu în dezvoltarea intelectuală.

Ne dorim să facem o echipă bună cu părinții, pentru a îl ajuta pe copil să își descopere interesele, abilitățile și punctele forte, dar și să își depășească zona de confort.

Astfel, răspundem pozitiv părinților care ne solicită întrevederi private pentru a discuta evoluția copilului.

Înscrieri pe tot parcursul anului

În funcție de opțiunea fiecăruia și de locurile disponibile, înscrierea la curs este posibilă pe tot parcursul anului. În perioada vacanțelor școlare organizăm ateliere speciale, cu tematică variată.

Ce spun părințiI COPIILOR despre CURSUL DE PROGRAMARE

"Eu sunt în general rezervată în aprecieri, dar cursul acesta a fost OAU! De la fiecare întâlnire a venit cu un plus. FELICITĂRI!"
Simona, mama Sofiei (9 ani)
"Fiica mea așteaptă cu nerăbdare sa vă reîntâlnească! Mulțumim frumos!"
Nicu, tatal Dariei (7 ani)
"Este minunat ce ați făcut. Mulțumim tare mult pentru sprijin!"
Simona, mama lui Adrian (13 ani)
"Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut cu ei. Alex vă apreciază foarte mult. Vom spune prezent oricând cu drag."
Cristina, mama lui Alex (7 ani)
"Mulțumim pentru tot! Copiii abia așteaptă ședințele. Apreciem mult ceea ce faceți!"
Cristian, tatal lui Alice si Vlad (12, 8 ani)
"Fiul meu s-a bucurat foarte mult cand i-am dat vestea că va învăța programare!"
Larisa, mama lui Raul (7 ani)

CONTACTAȚI-NE

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Alte modalități de a ne contacta:

Telefon: 0722-410565

E-mail: contact@iotesa.ro

contact iotesa kids