IOTESA KIDS

Cursuri De Programare Pentru Copii
ÎN TIMIȘOARA

Folosind Scratch 3.0

cursuri pentru copii de programare calculatoare

Înscrieți copiii la cursurile noastre de programare în Timișoara

DE CE CURSURI DE PROGRAMARE CALCULATOARE PENTRU COPII ÎN TIMIȘOARA

Cunoștințele de programare deschid uși către un viitor de succes pentru copii. Dacă vor învăța programare acum, le va fi mult mai ușor să acceadă la cariere pline de satisfacții în anii care vin.

CE VĂ PROPUNEM

Propunerea noastră pentru copii este o modalitate prietenoasă și captivantă prin care să înceapă să își dezvolte abilități importante precum gândirea analitică, logica algoritmică, rezolvarea problemelor și creativitatea prin programare.

CE OBȚINEM ÎMPREUNĂ

Vă invităm să faceți parte din această experiență pozitivă și amuzantă. Copiii au posibilitatea uimitoare de a conduce lumea de mâine, dar numai dacă le dăm instrumentele de care au nevoie.
Înscrieți-i la cursul de programare și pregătiți-vă să fiți surprinși de lucrurile fenomenale pe care le vor crea!

CĂT COSTĂ CURSUL DE PROGRAMARE PENTRU COPII ÎN TIMIȘOARA

1 Ședință

Curs Programare pentru Copii
RON 65 1 Ședință
 • 1 ședință de 50 minute
 • Laptop individual
 • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
 • Posibilitate recuperare absențe

1 Lună

Curs Programare pentru Copii
RON 240 1 Lună 4 Ședințe
 • 4 ședințe a câte 50 minute
 • Laptop individual
 • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
 • Posibilitate recuperare absențe
Popular

1 Lună Online

Curs Programare pentru Copii
RON 190 1 Lună 4 Ședințe Online
 • 4 ședințe a câte 50 minute
 • Laptop individual
 • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
 • Posibilitate recuperare absențe

Ce facem la cursurile de programare pentru copii Timișoara

curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-after-school-adventures-timisoara--felicitare-virtuala-de-craciun3
curs programare copii After School Adventures Timisoara
iotesakids

Curs programare copii cu Iotesa Kids la After School Adventures Timișoara – Felicitare virtuală de Crăciun

ÎNSCRIERI GRUPĂ NOUĂ ! IOTESA Kids ofera curs programare pentru copii folosind Scratch la After School Adventures Timișoara proiect Felicitare virtuală de crăciun​.
În luna decembrie, la cursul de programare organizat de Iotesa Kids în locația parteneră After School Adventures, copiii participanți au avut ocazia să învețe cum să își creeze propria felicitare virtuală și interactivă pentru sărbătorile de iarnă. 

CITEȘTE TOT ARTICOLUL
De ce cursuri de programare pentru copii IOTESA Kids2
curs programare copii Academia Elim Timisoara
iotesakids

Curs programare copii cu Iotesa Kids la Academia Elim Timișoara – Poveste Fantastică

ÎNSCRIERI GRUPĂ NOUĂ ! IOTESA Kids ofera curs programare pentru copii folosind Scratch la Academia Elim Timișoara – Poveste Fantastică
Cursul de programare cu Iotesa Kids de la Academia Elim are loc săptămânal, miercurea după prânz. Dacă și copilul dumneavoastră participă la programul afterschool de la Elim, îl așteptăm să ne cunoaștem. Va fi încântat să învețe o mulțime de lucruri interesante împreună cu noi. Contactați-ne pentru detalii și înscriere!

CITEȘTE TOT ARTICOLUL
curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-discovery-smart-kids-club-timisoara-joc-dress-up1
curs programare copii Discovery Smart Kids Club Timisoara
iotesakids

Curs programare copii cu Iotesa Kids la Discovery Smart Kids Club Timișoara – Joc Dress Up

ÎNSCRIERI GRUPĂ NOUĂ ! IOTESA Kids ofera curs programare pentru copii folosind Scratch la Discovery Smart Kids Timișoara​ – proiectul Joc Dress Up.
Copiii înscriși la cursul de programare Iotesa Kids de la Discovery Smart Kids Club așteaptă cu nerăbdare vinerea pentru a participa la o nouă lecție. Dacă și copilul dumneavoastră participă la programul afterschool din această locație parteneră, îl așteptăm să ne cunoaștem. Contactați-ne pentru detalii și înscrieri! Mai avem locuri disponibile!

CITEȘTE TOT ARTICOLUL
curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-after-school-adventures-timisoara-cursa-de-masini4
curs programare copii After School Adventures Timisoara
iotesakids

Curs programare copii cu Iotesa kids la After School Adventures Timișoara – Cursă de mașini​

ÎNSCRIERI GRUPĂ NOUĂ ! IOTESA Kids ofera curs programare pentru copii folosind Scratch la After School Adventures Timișoara proiect Cursă de mașini​.
Dacă și copilul dumneavoastră participă la programul afterschool de la Adventures Timișoara, îl invităm să facem cunoștință la cursurile de programare. Acestea au loc în fiecare după-amiază de marți și mai avem locuri disponibile atât la grupa de începători cât și la cea de intermediari. Contactați-ne pentru detalii și înscrieri!

CITEȘTE TOT ARTICOLUL
curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-cuib-after-school-timisoara-a-doua-lectie2
curs programare copii Cuib After School Timisoara
iotesakids

Curs programare copii cu Iotesa Kids la Cuib After School Timișoara – a doua lecție​

ÎNSCRIERI GRUPĂ NOUĂ ! IOTESA Kids ofera curs programare pentru copii folosind Scratch la Cuib After School Timișoara​ – a doua lecție​.
La a doua întâlnire cu copiii de la Cuib After School le-am prezentat modalitatea prin care pot crea un dialog, folosind alternativ blocurile ”spune () în () secunde” cu ”așteaptă () secunde”. Astfel au obținut o animație în care două personaje vorbesc între ele și chiar se mișcă prin diferite decoruri, mai întâi în interiorul unei nave spațiale și apoi în spațiul cosmic exterior. 

Este un proiect ambițios pentru copii care se aflau la doar a doua lecție de programare. De aceea, când l-au văzut finalizat, au fost cu toții deosebit de încântați. Unii dintre ei chiar au reușit să își customizeze proiectul astfel încât să își exprime propriile emoții.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL
curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-discovery-smart-kids-club-timisoara-aventura-spatiala2
curs programare copii Discovery Smart Kids Club Timisoara
iotesakids

Curs programare copii cu Iotesa Kids la Discovery Smart Kids Club Timișoara – Aventura spațială

ÎNSCRIERI GRUPĂ NOUĂ ! IOTESA Kids ofera curs programare pentru copii folosind Scratch la Discovery Smart Kids Timișoara​ – proiectul Aventura spațială.
Copiii de la Discovery Smart Kids Club ne-au fermecat deoarece sunt deschiși, primitori și foarte curioși și dornici să învețe. Dacă și copilul dumneavoastră participă la programul afterschool de la Discovery Smart Kids Club, îl invităm să încerce cursurile noastre de programare. Cu siguranță va învăța lucruri noi și interesante. Contactați-ne pentru detalii și înscriere!

CITEȘTE TOT ARTICOLUL

UNDE NE GăsIȚI ÎN TIMIȘOARA

Ce OFERIM CURSANȚILOR NOȘTRI DIN TIMIȘOARA

Limbaj de Programare Vizual

În cadrul cursului de programare calculatoare pentru copii în Timișoara se utilizează limbajul de programare Scratch 3.0, un limbaj vizual dezvoltat de Massachusetts Institute of Technology, care se bazează pe alăturarea unor blocuri predefinite sau configurabile pentru a crea cod.

Proiectele rezultate sunt animații, prezentări, jocuri și altele.

În 2019, platforma Scratch a depășit 40 de milioane de proiecte create de utilizatorii săi din întreaga lume, Scratch 3.0 fiind disponibil în mai mult de 70 de limbi, inclusiv româna.

Ritm de predare și conținut adaptat fiecărui copil

În primele ședințe ale cursului de programare pentru copii în Timișoara, toți copiii parcurg și învață elementele de bază.

Ulterior, după familiarizarea cu limbajul și utilizarea platformei, complexitatea proiectelor va crește odată cu abilitățile copiilor.

Fiecare dintre ei își va putea adapta sau crea propriile sale proiecte.

Grupe de maxim 10 copii

Vom pune mereu calitatea înaintea cantității. De aceea, grupele noastre sunt mici, între 7 și 10 copii. Astfel ne putem ocupa de fiecare copil în parte atât cât are nevoie pentru a asimila și consolida cunoștințele predate.

Încurajăm colaborarea între copii și spiritul de echipă, dar în același timp ne asigurăm că fiecare dintre ei obține valoare adăugată de la cursul de programare.

Echipamente dezinfectate Înaintea fiecarei Ședințe

Sănătatea copiilor este foarte importantă pentru noi și facem tot ce ne stă în putință pentru a îi proteja de infecții virale sau bacteriene.

De aceea, toate echipamentele utilizate de ei în timpul cursului (laptop, mouse etc) sunt dezinfectate înainte de fiecare ședință.

Începând cu clasa pregătitoare ( de la 6 ani )

Limbajul de programare Scratch 3.0 este conceput astfel încât să fie rapid și ușor de folosit.

Nu este nevoie să scrii cod, ci doar se alătură blocuri de cod predefinite sau configurabile și este astfel foarte ușor să păstrezi sintaxa corectă.

De aceea, Scratch 3.0 este alegerea perfectă pentru a învăța programare, chiar din primul an de școală.

Laptop pentru fiecare COPIL

Fiecare copil primește spre utilizare laptopul propriu pe parcursul cursului și are un cont individual pe platforma online, în care își salvează proiectele la care lucrează.

Contul este accesibil de pe orice dispozitiv (PC, laptop, tabletă, telefon) cu conexiune la internet, astfel că părinții pot vedea proiectele copiilor, iar copiii pot lucra și individual la proiectele lor, în afara orelor de curs.

Locații accesibile tuturor

Suntem și noi părinți. Și știm că timpul este prea important pentru a fi pierdut în trafic. De aceea încercăm să fim cât mai aproape de voi. Venim noi la școala copiilor, la afterschoolul lor și suntem în continuă căutare de noi locații.

Feedback la cerere pentru părinți

Fiecare copil este unic și își urmează propriul traseu în dezvoltarea intelectuală.

Ne dorim să facem o echipă bună cu părinții, pentru a îl ajuta pe copil să își descopere interesele, abilitățile și punctele forte, dar și să își depășească zona de confort.

Astfel, răspundem pozitiv părinților care ne solicită întrevederi private pentru a discuta evoluția copilului.

Înscrieri pe tot parcursul anului

În funcție de opțiunea fiecăruia și de locurile disponibile, înscrierea la curs este posibilă pe tot parcursul anului. În perioada vacanțelor școlare organizăm ateliere speciale, cu tematică variată.

Ce spun părințiI COPIILOR despre CURSUL DE PROGRAMARE

"Eu sunt în general rezervată în aprecieri, dar cursul acesta a fost OAU! De la fiecare întâlnire a venit cu un plus. FELICITĂRI!"
Simona, mama Sofiei (9 ani)
"Fiica mea așteaptă cu nerăbdare sa vă reîntâlnească! Mulțumim frumos!"
Nicu, tatal Dariei (7 ani)
"Este minunat ce ați făcut. Mulțumim tare mult pentru sprijin!"
Simona, mama lui Adrian (13 ani)
"Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut cu ei. Alex vă apreciază foarte mult. Vom spune prezent oricând cu drag."
Cristina, mama lui Alex (7 ani)
"Mulțumim pentru tot! Copiii abia așteaptă ședințele. Apreciem mult ceea ce faceți!"
Cristian, tatal lui Alice si Vlad (12, 8 ani)
"Fiul meu s-a bucurat foarte mult cand i-am dat vestea că va învăța programare!"
Larisa, mama lui Raul (7 ani)

CONTACTAȚI-NE

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Alte modalități de a ne contacta:

Telefon: 0722-410565

E-mail: contact@iotesa.ro

contact iotesa kids