IOTESA KIDS

curs programare copii cu iotesa kids la after school adventures timișoara - cursa de mașini

povestea ucenicului vrăjitor pentru grupa de începători

La grupa de începători de la cursul de programare Iotesa Kids din cadrul After School Adventures a avut loc o premieră. A fost lecția în care copiii au învățat pentru prima dată să folosească o extensie, adică un set de blocuri de cod suplimentare care permit proiectului să acceseze resurse hardware sau software exterioare.

De data aceasta am folosit extensia Text în Vorbire (Text to speech), care, așa cum îi spune și numele, transformă textul scris în sunet. 

Pretextul a fost creat de povestea unui ucenic vrăjitor care își ia rămas bun de la maestrul său și pleacă în lume într-o aventură. 

curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-after-school-adventures-timisoara-cursa-de-masini1

noțiunile de programare asimilate în această lecție de grupa de începători

Ca de fiecare dată, în cadrul proiectului creat la ora de curs, am consolidat cunoștințele dobândite anterior și am făcut loc pentru unele noi. Proiectul acesta s-a bazat mult pe elemente auditive. Astfel, blocurile de cod nou introduse au fost:

 

curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-after-school-adventures-timisoara-cursa-de-masini2

continuarea cursei de mașini la grupa de avansați

De obicei proiectele pe care le propunem la curs sunt concepute în așa fel încât să poată fi parcurse în interiorul unei ședințe. Totuși, există excepții, cum ar fi proiectul cursei de formula 1, pe care a fost nevoie să îl împărțim în două. Aceasta mai ales deoarece am introdus o noțiune nouă cu un grad de complexitate destul de important, pentru care am dorit suficient timp pentru explicații și sedimentare: lista. 

Fiind vorba de curse de mașini, un element important erau timpii de parcurgere a traseului. Pe aceștia i-am salvat într-o listă ordonată.  

Astfel am reușit să îmbunătățim proiectul început cu o săptămână în urmă, în care o mașină era condusă cu ajutorul tastelor pe pistă, ținându-se seama de diferențele dintre carosabil și iarbă sau de trecerea peste linia de finish.

curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-after-school-adventures-timisoara-cursa-de-masini3

locuri disponibile în grupele de la after school adventures

Dacă și copilul dumneavoastră participă la programul afterschool de la Adventures Timișoara, îl invităm să facem cunoștință la cursurile de programare. Acestea au loc în fiecare după-amiază de marți și mai avem locuri disponibile atât la grupa de începători cât și la cea de intermediari. Contactați-ne pentru detalii și înscrieri!

curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-after-school-adventures-timisoara-cursa-de-masini4

PROIECTUL DE LA ACEST CURS PROGRAMARE COPII la AFTER SCHOOL ADVENTURES TIMISOARA

Cum funcționează proiectul de la cursul de programare pe care l-am finalizat împreună cu copiii de la After School Adventures puteți vedea (click pe imagine de mai jos)

ÎnscrieȚI copilul acum LA CURSUL DE PROGRAMARE IOTESA KIDS

Înscrierile se fac pe tot parcursul anului. Fiecare copil va parcurge toate modulele cursului începând cu modulele de inițiere pâna la modulele avansate în cadrul cărora își va dezvolta propriile aplicații și proiecte.

Locatie After School Adventures Timisoara
Locatie After School Adventures Timisoara

TOATE LOCAȚIILE CURSULUI DE PROGRAMARE PENTRU COPII IOTESA KIDS

Daca locația de mai sus nu vă este la îndemână, vă invităm în oricare altă locație unde se desfășoară cursul de programare.

1 Ședință

Curs Programare pentru Copii
RON 65 1 Ședință
  • 1 ședință de 50 minute
  • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
  • Laptop individual
  • Posibilitate recuperare absențe

1 Lună

Curs Programare pentru Copii
RON 240 1 Lună 4 Ședințe
  • 4 ședințe a câte 50 minute
  • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
  • Laptop individual
  • Posibilitate recuperare absențe
Popular

AFTER SCHOOL ADVENTURES TIMIȘOARA

After School Adventures Timisoara este primul partener al Iotesa Kids – Cursuri de programare pentru copii începând din septembrie 2019. After school și before school din zona Fratelia a Timișoarei, este gazda zilnică pentru zeci de copii, atât în timpul anului școlar cât și în perioada vacanțelor, când aici se organizează școli de vară.

Cursurile de programare Iotesa Kids sunt parte din oferta educațională foarte variată de cursuri opționale și se adresează copiilor începând cu șase ani. Participanții înscriși la cursul de programare Iotesa Kids din cadrul After School Adventures Timisoara sunt împărțiți în mai multe grupe de maxim 10 copii, în funcție de vârstă, vechimea la curs sau după alte criterii pe care le considerăm relevante.

Click pe link pentru a citi toate articolele din categoria After School Adventures Timisoara.

Curs programare copii Timisoara

IOTESA Kids ofera cursuri de programare pentru copii cu vârste începând de la 6 ani. Avem mai mule locații în Timișoara și împrejurimi.

Vă invităm să faceți parte din această experiență pozitivă și amuzantă. Copiii au posibilitatea uimitoare de a conduce lumea de mâine, dar numai dacă le dăm instrumentele de care au nevoie.

Înscrieți-i la acest curs programare copii Timisoara și pregătiți-vă să fiți surprinși de lucrurile fenomenale pe care le vor crea!

Click pe link pentru a citi toate articolele din categoria Curs programare copii Timisoara.

CURSURI CALCULATOR COPII

Click pe link pentru a citi toate articolele din categoria Cursuri calculator copii.

CONTACTAȚI-NE

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Alte modalități de a ne contacta:

Telefon: 0722-410565

E-mail: contact@iotesa.ro

contact iotesa kids