IOTESA KIDS

Curs programare copii cu Iotesa kids la After School Adventures Timișoara - Animăluțul virtual

proiectul cu animăluțul de companie virtual

Când noi, echipa Iotesa Kids, eram copii, exista un joc electronic portabil de dimensiunile unui breloc, în care utilizatorii primeau un animăluț de companie virtual pe care să îl îngrijească. Părinți, cu siguranță vă amintiți de Tamagochi, jocul care îi transforma pe cei mici în părinți grijulii ai animăluțelor capricioase. 

Tocmai acest joc ne-a inspirat și pe noi să creăm proiectul de săptămâna aceasta de la cursul de programare: un animăluț de companie virtual care cere de mâncare și îi place să cânte și să doarmă. 

Proiectul despre care vă povestim este vizibil aici: https://scratch.mit.edu/projects/432870102/

curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-after-school-adventures-timisoara-animalutul-virtual1

proiecte de complexitate variabilă în funcție de grupă

Începând din această toamnă, la After School Adventures avem trei grupe de copii la cursul de programare. În grupa de începători sunt cei care acum fac cunoștință cu limbajul vizual Scratch și care, săptămâna aceasta au creat primul lor proiect cu personaje și decoruri la alegere.

Cu grupa de intermediari, formată preponderent din copiii care au participat la cursul nostru în cadrul școlii de vară Adventures, am reușit să realizăm o versiune mai simplă a animăluțului virtual.

Cu câțiva dintre cei de la grupa de avansați, copiii care sunt deja activi la cursul nostru din anul școlar trecut, am putut să finalizăm și partea condiționată de timp a proiectului. Cu ceilalți ne-am distrat înlocuind sunetul implicit al animăluțului cu melodia lor preferată de pe Youtube.

curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-after-school-adventures-timisoara-animalutul-virtual2

Noțiunile de programare din acest proiect

Toate proiectele pe care le propunem copiilor la cursul de programare Iotesa Kids sunt atractive pentru ei, însă acesta este doar primul aspect, deoarece la fel de important este ca ele să fie educative.

În cazul de față, noțiunea de programare pe care am reluat-o (deoarece ea a mai fost abordată în lecțiile anterioare) este cea de mesaje transmise și recepționate între personaje. 

Pentru versiunea avansată a proiectului, am rfolosit și variabilele, tot pentru a utiliza într-o altă formă cunoștințe învățate anterior.

curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-after-school-adventures-timisoara-animalutul-virtual3

vă invităm să ne cunoaștem la after school adventures

Dacă și copilul dumneavoastră frecventează deja After School Adventures sau se află după-amiaza în apropierea acestei locații și dorește să participe la cursurile noastre de programare, îl invităm să ne cunoaștem. Mai avem locuri disponibile! Contactați-ne pentru detalii și înscriere!

Click pe imaginea de mai jos pentru a vizualiza proiectul facut de copii la cursul de programare:

ÎnscrieȚI copilul acum LA CURSUL DE PROGRAMARE IOTESA KIDS

Înscrierile se fac pe tot parcursul anului. Fiecare copil va parcurge toate modulele cursului începând cu modulele de inițiere pâna la modulele avansate în cadrul cărora își va dezvolta propriile aplicații și proiecte.

Locatie After School Adventures Timisoara
Locatie After School Adventures Timisoara

TOATE LOCAȚIILE CURSULUI DE PROGRAMARE PENTRU COPII IOTESA KIDS

Daca locația de mai sus nu vă este la îndemână, vă invităm în oricare altă locație unde se desfășoară cursul de programare.

1 Ședință

Curs Programare pentru Copii
RON 65 1 Ședință
  • 1 ședință de 50 minute
  • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
  • Laptop individual
  • Posibilitate recuperare absențe

1 Lună

Curs Programare pentru Copii
RON 240 1 Lună 4 Ședințe
  • 4 ședințe a câte 50 minute
  • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
  • Laptop individual
  • Posibilitate recuperare absențe
Popular

AFTER SCHOOL ADVENTURES TIMIȘOARA

After School Adventures Timisoara este primul partener al Iotesa Kids – Cursuri de programare pentru copii începând din septembrie 2019. After school și before school din zona Fratelia a Timișoarei, este gazda zilnică pentru zeci de copii, atât în timpul anului școlar cât și în perioada vacanțelor, când aici se organizează școli de vară.

Cursurile de programare Iotesa Kids sunt parte din oferta educațională foarte variată de cursuri opționale și se adresează copiilor începând cu șase ani. Participanții înscriși la cursul de programare Iotesa Kids din cadrul After School Adventures Timisoara sunt împărțiți în mai multe grupe de maxim 10 copii, în funcție de vârstă, vechimea la curs sau după alte criterii pe care le considerăm relevante.

Click pe link pentru a citi toate articolele din categoria After School Adventures Timisoara.

CURS PROGRAMARE COPII TIMIȘOARA

IOTESA Kids ofera cursuri de programare pentru copii cu vârste începând de la 6 ani. Avem mai mule locații în Timișoara și împrejurimi.

Vă invităm să faceți parte din această experiență pozitivă și amuzantă. Copiii au posibilitatea uimitoare de a conduce lumea de mâine, dar numai dacă le dăm instrumentele de care au nevoie.

Înscrieți-i la acest curs programare copii Timisoara și pregătiți-vă să fiți surprinși de lucrurile fenomenale pe care le vor crea!

Click pe link pentru a citi toate articolele din categoria Curs programare copii Timisoara.

CURSURI INFORMATICA COPII

Click pe link pentru a citi toate articolele din categoria Cursuri informatica copii.

CONTACTAȚI-NE

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Alte modalități de a ne contacta:

Telefon: 0722-410565

E-mail: contact@iotesa.ro

contact iotesa kids