IOTESA KIDS

curs programare copii cu iotesa kids la after school adventures timișoara - animație dress up și Joc Formula 1

Animație dress up pentru grupa de începători

Săptămâna aceasta, la grupa de începători de la After School Adventures am continuat și finalizat proiectul început data trecută, în care personajul principal, un copil, își putea schimba îmbrăcămintea și accesoriile prin simplul click de mouse al utilizatorului. Lecția aceasta a fost despre efectele speciale pe care le pot imprima acelor obiecte vestimentare, care vor sări, se vor învârti în aer sau se vor plimba prin încăpere. Toate acestea se realizează prin utilizarea blocurilor de cod din categoriile ”aspect” și ”mișcare” precum cele de mai jos, dar fără a se limita la ele:

curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-after-school-adventures-timisoara-animatie-dress-up1

un joc cu curse de mașini pentru grupa de intermediari și avansați

Dacă la prima grupă am încheiat un proiect care a durat două ședințe, la intermediari și avansați am început unul similar. Le-am propus copiilor un joc în care o mașină de curse încearcă să obțină cel mai bun timp pe circuit. 

Deși le-am pregătit o parte din proiect în avans, iar copiii au găsit deja salvat în atelierul lor personajul mașină și decorurile necesare, pentru prima parte ne-am propus să ducem la bun sfârșit doar partea în care mașina de curse se deplasează pe circuit. 

Am folosit detectarea culorilor pentru a determina viteza cu care se deplasează mașina: mai rapid pe asfalt, mai încet pe iarbă. 

La finalul lecției am rezolvat și situația în care un utilizator ar dori să încerce să trișeze și să dea cu spatele spre linia de finish în loc să parcurgă circuitul în întregime. În acel caz, tot cu ajutorul detectării culorilor, mașina este repoziționată la start, fără a se reseta cronometrul. 

curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-after-school-adventures-timisoara-animatie-dress-up2

noțiunile de programare utilizate în lecția aceasta

Detectarea atingerii unei culori anume a mai fost utilizată în proiecte anterioare, dar acum am reluat-o pentru consolidare:

Încă o condiție din categoria ”detectare” este ”tasta () este atinsă”, pe care am folosit-o împreună cu blocurile de cod din categoria ”mișcare” pentru a imprima mișcarea și direcția personajului.

 

Utilizarea variabilelor create de utilizator le este cunoscută deja copiilor, iar de data aceasta am combinat-o cu utilizarea variabilelor predefinite la categoria ”detectare” precum ”răspuns” și ”cronometru”.

 

curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-after-school-adventures-timisoara-animatie-dress-up3

locuri disponibile în grupele de la after school adventures

La After School Adventures copiii ne cunosc deja de mult timp și ne așteaptă cu nerăbdare în fiecare săptămână. Dacă și copilul dumneavoastră participă la programul before sau after school din această locație partener, îl așteptăm și la cursul de programare. Va învăța o mulțime de lucruri noi și interesante, atât despre programarea cât și despre utilizarea calculatoarelor.

curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-after-school-adventures-timisoara-animatie-dress-up4

PROIECTUL DE LA ACEST CURS PROGRAMARE COPII AFTER SCHOOL ADVENTURES TIMISOARA

Cum funcționează proiectul de la cursul de programare pe care l-am finalizat împreună cu grupa de începători de la After School Adventures puteți vedea făcând click pe imaginea de mai jos.

ÎnscrieȚI copilul acum LA CURSUL DE PROGRAMARE IOTESA KIDS

Înscrierile se fac pe tot parcursul anului. Fiecare copil va parcurge toate modulele cursului începând cu modulele de inițiere pâna la modulele avansate în cadrul cărora își va dezvolta propriile aplicații și proiecte.

Locatie After School Adventures Timisoara
Locatie After School Adventures Timisoara

TOATE LOCAȚIILE CURSULUI DE PROGRAMARE PENTRU COPII IOTESA KIDS

Daca locația de mai sus nu vă este la îndemână, vă invităm în oricare altă locație unde se desfășoară cursul de programare.

1 Ședință

Curs Programare pentru Copii
RON 65 1 Ședință
  • 1 ședință de 50 minute
  • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
  • Laptop individual
  • Posibilitate recuperare absențe

1 Lună

Curs Programare pentru Copii
RON 240 1 Lună 4 Ședințe
  • 4 ședințe a câte 50 minute
  • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
  • Laptop individual
  • Posibilitate recuperare absențe
Popular

AFTER SCHOOL ADVENTURES TIMIȘOARA

After School Adventures Timisoara este primul partener al Iotesa Kids – Cursuri de programare pentru copii începând din septembrie 2019. After school și before school din zona Fratelia a Timișoarei, este gazda zilnică pentru zeci de copii, atât în timpul anului școlar cât și în perioada vacanțelor, când aici se organizează școli de vară.

Cursurile de programare Iotesa Kids sunt parte din oferta educațională foarte variată de cursuri opționale și se adresează copiilor începând cu șase ani. Participanții înscriși la cursul de programare Iotesa Kids din cadrul After School Adventures Timisoara sunt împărțiți în mai multe grupe de maxim 10 copii, în funcție de vârstă, vechimea la curs sau după alte criterii pe care le considerăm relevante.

Click pe link pentru a citi toate articolele din categoria After School Adventures Timisoara.

Curs programare copii Timisoara

IOTESA Kids ofera cursuri de programare pentru copii cu vârste începând de la 6 ani. Avem mai mule locații în Timișoara și împrejurimi.

Vă invităm să faceți parte din această experiență pozitivă și amuzantă. Copiii au posibilitatea uimitoare de a conduce lumea de mâine, dar numai dacă le dăm instrumentele de care au nevoie.

Înscrieți-i la acest curs programare copii Timisoara și pregătiți-vă să fiți surprinși de lucrurile fenomenale pe care le vor crea!

Click pe link pentru a citi toate articolele din categoria Curs programare copii Timisoara.

CURSURI CALCULATOR COPII

Click pe link pentru a citi toate articolele din categoria Cursuri calculator copii.

CONTACTAȚI-NE

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Alte modalități de a ne contacta:

Telefon: 0722-410565

E-mail: contact@iotesa.ro

contact iotesa kids