IOTESA KIDS

curs programare copii cu iotesa kids la after school adventures timișoara - pattern cu clone

desenăm cu ajutorul clonelor

Unul din motivele pentru care s-au inventat și pentru care se folosesc calculatoarele este faptul că sunt în stare să facă de nenumărate ori aceeași muncă repetitivă și o fac la fel de fiecare dată. Pentru a ilustra acest aspect, am ales în această săptămână să creăm împreună cu copiii de la grupele de intermediari și avansați o aplicație care desenează modele complexe cu ajutorul extensiei stilou și a clonelor unui personaj.

Cum funcționează programul pe care l-am finalizat împreună cu copiii de la After School Adventures puteți vedea aici https://scratch.mit.edu/projects/435299105/

curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-after-school-adventures-timisoara-pattern-cu-clone1

Ce au învățat începătorii la cursul de programare

Copiii din grupa de începători au ajuns la a doua lecție de curs și încă mai au multe de învățat. Și-au amintit ce au aflat cu o săptămână în urmă despre felul în care se adaugă personaje și decoruri pe scena Scratch. Apoi au continuat să afle lucruri noi: cum se creează un dialog între două personaje prin alternanța blocurilor ”spune () pentru () secunde” și ”așteapta () secunde”, cum se schimbă decorul folosind blocurile de cod și cum se obține mișcarea de alunecare pe scenă cu ajutorul blocului ”gliseaza in () secunde la x () y ()”.

curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-after-school-adventures-timisoara-pattern-cu-clone2

mai avem locuri libere la after school adventures

În cele trei grupe în care învață programare cu Iotesa Kids copiii de la After School Adventures mai sunt locuri disponibile. De aceea, dacă și copilul dumneavoastră frecventează acest after school sau chiar dacă nu, dar vă este la îndemână locația, vă așteptăm să îl înscrieți la cursul nostru. Vă stăm la dispoziție pentru detalii!

curs-programare-copii-cu-iotesa-kids-la-after-school-adventures-timisoara-pattern-cu-clone3

PROIECTUL DE LA ACEST CURS PROGRAMARE COPII AFTER SCHOOL ADVENTURES TIMISOARA

Cum funcționează proiectul de la cursul de programare pe care l-am finalizat împreună cu copiii de la After School Adventures puteți vedea (click pe imagine de mai jos) 

ÎnscrieȚI copilul acum LA CURSUL DE PROGRAMARE IOTESA KIDS

Înscrierile se fac pe tot parcursul anului. Fiecare copil va parcurge toate modulele cursului începând cu modulele de inițiere pâna la modulele avansate în cadrul cărora își va dezvolta propriile aplicații și proiecte.

Locatie After School Adventures Timisoara
Locatie After School Adventures Timisoara

TOATE LOCAȚIILE CURSULUI DE PROGRAMARE PENTRU COPII IOTESA KIDS

Daca locația de mai sus nu vă este la îndemână, vă invităm în oricare altă locație unde se desfășoară cursul de programare.

1 Ședință

Curs Programare pentru Copii
RON 65 1 Ședință
  • 1 ședință de 50 minute
  • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
  • Laptop individual
  • Posibilitate recuperare absențe

1 Lună

Curs Programare pentru Copii
RON 240 1 Lună 4 Ședințe
  • 4 ședințe a câte 50 minute
  • Predare adaptată nevoilor și cunoștințelor copilului
  • Laptop individual
  • Posibilitate recuperare absențe
Popular

AFTER SCHOOL ADVENTURES TIMIȘOARA

After School Adventures Timisoara este primul partener al Iotesa Kids – Cursuri de programare pentru copii începând din septembrie 2019. After school și before school din zona Fratelia a Timișoarei, este gazda zilnică pentru zeci de copii, atât în timpul anului școlar cât și în perioada vacanțelor, când aici se organizează școli de vară.

Cursurile de programare Iotesa Kids sunt parte din oferta educațională foarte variată de cursuri opționale și se adresează copiilor începând cu șase ani. Participanții înscriși la cursul de programare Iotesa Kids din cadrul After School Adventures Timisoara sunt împărțiți în mai multe grupe de maxim 10 copii, în funcție de vârstă, vechimea la curs sau după alte criterii pe care le considerăm relevante.

Click pe link pentru a citi toate articolele din categoria After School Adventures Timisoara.

Curs programare copii Timisoara

IOTESA Kids ofera cursuri de programare pentru copii cu vârste începând de la 6 ani. Avem mai mule locații în Timișoara și împrejurimi.

Vă invităm să faceți parte din această experiență pozitivă și amuzantă. Copiii au posibilitatea uimitoare de a conduce lumea de mâine, dar numai dacă le dăm instrumentele de care au nevoie.

Înscrieți-i la acest curs programare copii Timisoara și pregătiți-vă să fiți surprinși de lucrurile fenomenale pe care le vor crea!

Click pe link pentru a citi toate articolele din categoria Curs programare copii Timisoara.

CURSURI CALCULATOR COPII

Click pe link pentru a citi toate articolele din categoria Cursuri calculator copii.

CONTACTAȚI-NE

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Alte modalități de a ne contacta:

Telefon: 0722-410565

E-mail: contact@iotesa.ro

contact iotesa kids