IOTESA KIDS

CURSUL DE PROGRAMARE CU IOTESA KIDS LA ADVENTURES AFTER SCHOOL Timisoara - SĂPTĂMÂNA EDUCAȚIEI FINANCIARE

educație financiară la școala de vară after school adventures

La școala de vară After School Adventures Timișoara copiii au petrecut o săptămână în care subiectul principal au fost banii. Au aflat istoria banilor, începând cu trocul si ajungând la banii zilelor noastre, cu rolul si valoarea lor. Au învățat că banii implică responsabilitate, negociere, economisire, generozitate, dar și diferența dintre nevoie și dorință. La final, au discutat câte ceva și despre împrumuturi, donații și investiții. 

quizul de educație financiară de la cursul de programare

Noi, echipa Iotesa Kids, prezenți la cursul de programare de la școala de vară After School Adventures, ne-am aliniat la tematica săptămânală și le-am propus copiilor un quiz cu ajutorul căruia să își poată testa cunoștințele acumulate, dar să se și distreze în timp ce răspund la întrebări.

Rezultatul îl puteți vedea în videoclipul alăturat

ce au învățat copiii la cursul de programare

Educația financiară este foarte importantă pentru dezvoltarea personală a oricărui viitor adult responsabil și ne-am bucurat foarte mult când am aflat că a fost inclusă în tematica săptămânală. Totuși, în cadrul cursului nostru de programare, subiectul săptămânii este doar un pretext pentru a învăța noi noțiuni de programare. 

Quiz-ul a reprezentat ocazia perfectă pentru a îi învăța pe copii cum să folosească blocul-detectare ”întreabă () și așteaptă”, precum și blocul său pereche, variabila predefinită ”răspuns”:

Ne-am reamintit ce sunt variabilele, care este rolul lor în programare, cum se creează și cum le putem folosi și modifica în decursul proiectului.

De asemenea, noutatea proiectului de săptămâna aceasta a fost faptul că nu avea nici un personaj, deci era format doar din decoruri. Deoarece pregătirea decorurilor care conțineau textul întrebărilor și răspunsurile posibile era o muncă laborioasă și nu reprezenta scopul lecției noastre, le-am pregătit dinainte într-un atelier pe care copiii l-au putut accesa la curs.

Pentru a fi mai prietenos chiar și cu cei mai mici dintre cursanții noștri, am folosit și extensia Text to speech, un mai vechi prieten al nostru, care ne-a ajutat să citim mai ușor întrebările și răspunsurile. 

haideți să învățați programare cu iotesa kids la after school adventures

After School Adventures este gazda noastră de aproape un an, timp în care zeci de copii au învățat programare alături de noi. Continuăm să oferim cursuri de programare pentru copii, mereu îmbunătățite și adaptate cerințelor educaționale ale copiilor. De aceea, dacă doriți ca și copiii dumneavoastră să învețe programare în una din grupele pe care le formăm în această toamnă, contactați-ne!  

ÎnscrieȚI copilul acum LA CURSUL DE PROGRAMARE IOTESA KIDS

Înscrierile se fac pe tot parcursul anului. Fiecare copil va parcurge totate modulele cursului începând cu modulele de inițiere pâna la modulele avansate în cadrul cărora își va dezvolta propriile aplicații și proiecte.

TOATE LOCAȚIILE CURSULUI DE PROGRAMARE PENTRU COPII IOTESA KIDS

Daca locația de mai sus nu vă este la îndemână, vă invităm în oricare altă locație unde se desfășoară cursul de programare.

Curs de programare cu Iotesa Kids la Adventures After School - Saptamana Educatiei Financiare6
Click pe imagine pentru a vedea proiectul de programare in Scratch facut de copii
Curs de programare cu Iotesa Kids la Adventures After School - Saptamana Educatiei Financiare2
Curs de programare cu Iotesa Kids la Adventures After School - Saptamana Educatiei Financiare3
Curs de programare cu Iotesa Kids la Adventures After School - Saptamana Educatiei Financiare4
Curs de programare cu Iotesa Kids la Adventures After School - Saptamana Educatiei Financiare5

CONTACTAȚI-NE

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Alte modalități de a ne contacta:

Telefon: 0722-410565

E-mail: contact@iotesa.ro

contact iotesa kids