IOTESA KIDS

CURS DE PROGRAMARE CU IOTESA KIDS LA AFTER SCHOOL ADVENTURES TIMIȘOARA - SĂPTĂMÂNA TEHNOLOGIEI

SĂPTĂMÂNA GADGETURILOR ȘI A TEHNOLOGIEI

Încă o săptămână plină de surprize plăcute la școala de vară Adventures Timișoara, unde copiii au învățat despre schimbările majore prin care a trecut tehnologia de-a lungul timpului. Dacă, până nu demult, dispozitivele electronice la care aveau acces oamenii în viața lor de zi cu zi erau destul de limitate, în zilele noastre limita este dată doar de imaginația fiecăruia.

Acesta a fost motivul pentru care, în cadrul lecției de programare organizate de Iotesa Kids, copiii au făcut cunoștință cu o nouă extensie din cadrul platformei Scratch, Detectare video.

aplicația interactivă cu detectare video

Extensia Detectare video permite utilizarea camerei web a dispozitivului pentru a capta mișcarea utilizatorului și a interacționa astfel cu personajele de pe scenă.

Proiectul pe care l-am propus copiilor la cursul nostru de programare implica apariția unor baloane în poziții aleatoare pe ecran, care își măreau dimensiunea simulând umflarea lor, iar utilizatorul avea câteva secunde timp să le ”spargă” folosind mișcarea corpului: bătând din palme, lovind cu capul sau prin orice altă mișcare vizibilă pentru camera web.

bucuria împărtășită cu colegii de la școala de vară adventures

După ce am creat împreună cu participanții la curs aplicația în cadrul lecției de programare, ne-am mutat cu toții în sala de alături, unde ne așteptau cu multă curiozitate colegii lor de la școala de vară Adventures.

În cadrul acestei activități surpriză toți copiii au avut posibilitatea să încerce aplicația creată, iar apoi să descopere și alte proiecte create de utilizatorii platformei Scratch. 

 

cursurile de programare continuă la after school adventures

Vacanța de vară este pe încheiate și ne gândim cu toții la începerea anului școlar. De aceea, ne bucurăm să vă anunțăm că vom oferi în continuare cursul de programare la After School Adventures. Urmează să deschidem și grupe noi, de începători, dar și să continuăm să creăm proiecte interesante cu copiii care au mai participat la cursurile noastre. Contactați-ne pentru detalii și înscrieri!

ÎnscrieȚI copilul acum LA CURSUL DE PROGRAMARE IOTESA KIDS

Înscrierile se fac pe tot parcursul anului. Fiecare copil va parcurge totate modulele cursului începând cu modulele de inițiere pâna la modulele avansate în cadrul cărora își va dezvolta propriile aplicații și proiecte.

TOATE LOCAȚIILE CURSULUI DE PROGRAMARE PENTRU COPII IOTESA KIDS

Daca locația de mai sus nu vă este la îndemână, vă invităm în oricare altă locație unde se desfășoară cursul de programare.

Curs de programare cu Iotesa Kids la Adventures After School - Săptămâna Tehnologiei1
Curs de programare cu Iotesa Kids la Adventures After School - Săptămâna Tehnologiei2
Curs de programare cu Iotesa Kids la Adventures After School - Săptămâna Tehnologiei3
Curs de programare cu Iotesa Kids la Adventures After School - Săptămâna Tehnologiei4
Curs de programare cu Iotesa Kids la Adventures After School - Săptămâna Tehnologiei5

CONTACTAȚI-NE

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Alte modalități de a ne contacta:

Telefon: 0722-410565

E-mail: contact@iotesa.ro

contact iotesa kids